ŞOC în familia BĂSESCU. „Soţia lui Mircea Băsescu, Doina, va fi audiată într-un nou dosar penal”

Cu toate perdelele de fum din jurul scandalului "Bercea-Băsescu", afacerea judiciaro-politică supranumită "watergatul românesc" merge înainte. Dacă noi înregistrări audiovideo întârzie să apară, în schimb, pe alte planuri, cercetările nu bat pasul pe loc. Soţia lui Mircea Băsescu, Doina, va fi audiată la Parchetul General, într-un nou dosar penal.

14 aug. 2014, 08:03
ŞOC în familia BĂSESCU. „Soţia lui Mircea Băsescu, Doina, va fi audiată într-un nou dosar penal”

Scandalul  „Bercea-Băsescuia amploareCea mai nouă dintre anchetele ce-l privesc pe fratele preşedintelui României se referă la o plângere penală împotriva lui Mircea Băsescu şi a doi procurori constănţeni, scrie ziarulring.ro. Plângerea a fost depusă la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi deja, după audierea fiului lui Bercea Mondial, s-a trecut la o nouă etapă: administrarea de probe şi audierea de persoane, printre care şi Doina Băsescu, cumnata preşedintelui României.

 Citeşte şi Mircea Băsescu rămâne după gratii. Instanţa a respins cererea de arest la domiciliu

„Noutăţi sunt doar în dosarul de la Parchetul Înaltei Curţi, unde a fost audiat deja Băsică şi unde procurorul de caz ne-a aprobat solicitarea de probe, urmând să fie audiate o mulţime de persoane, inclusiv soţia lui Mircea Băsescu. Este un dosar care se referă la încălcarea dispoziţiilor legale, favorizarea infractorului, abuz în serviciu, represiune nedreaptă. S-a făcut plângere împotriva a doi procurori de la Constanţa implicaţi în cazul de şantaj. Noi am avut probe pentru că am lucrat cu materialul clientului, în sensul că în încheierea Tribunalului Constanţa se arată că procurorul de caz a greşit şi nu şi-a verificat competenţa, cerând interceptări la o instanţă inferioară. Acestea sunt încălcări grave ale legii”, a declarat avocatul Pavel Abraham.

Citeşte şi NOI STENOGRAME în dosarul Bercea-Mircea Băsescu: „De nu-ţi bag direct un cuţit în cap!”


loading...
Partenerii noștri