ŞOC în familia Vioricăi de la Clejani. Margherita, de urgenţă la spital. Medicii au băgat-o pe perfuzii FOTO

Margherita de la Clejani a ajuns de urgență la spital, în urmă cu puţin timp. Medicii au decis imediat să o bage pe perfuzii.

01 iun. 2015, 09:38

Margherita de la Clejani a mărturisit pe pagina ei de Facebook că a ajuns la Spitalul Universitare din București, unde medicii au decis să-i pună imediat perfuzii.

Citeşte şi Margherita de la Clejani, clipe de coşmar. A izbucnit în plâns, în plină stradă. Poliţia a intervenit FOTO

„Iar la spital…Am lângă mine oameni speciali…Vă pup și vă iubesc”, a scris Margherita pe pagina ei de Facebook, unde a și postat două imagini cu propriul braț în care este pusă o branulă.

Fanii eu i-au urat însănătoșire grabnică și vizite mai puține la spital.

Tatăl ei, Ioniţă, a intrat în legătură telefonică directă la „Star Magazin” şi a dat ultimele detalii despre starea fetei lui.

„Încerc să îi explic că nu tot ce zboară se mănâncă şi dacă nu avem grijă de noi, ajungem la spital. Ea nu are grijă de ea, e fericită că şi-a luat permisul, dar să îţi faci duş să mergi cu aerul condiţionat la maxim, nu e bine. În afara faptului că dietele pe care ea le ţine îi scad imunitatea şi se îmbolnăveşte în secunda doi, uite aşa o ducem din problemă în problemă. Nu avem nevoie de aşa ceva, dar cheliosului îi trebuie tichie de mărgăritar. E normal să fiu supărat pe ea, aseară am ajuns la spital cu ea, Viorica îşi face o grămadă de griji. A făcut febră şi o să mai dureze până se va face bine. O să îi spun doctorului să îi facă nişte injecţii în fund care să doară, să se înveţe minte,” a spus Ioniţă de la Clejani, astăzi, la Antena Stars.