ŞOC în FOTBAL. George Ţucudean se retrage la doar 28 DE ANI. Care este MOTIVUL REAL

George Ţucudean, 28 de ani, i-a anunțat pe şefii lui CFR Cluj că vrea să se retragă de la fotbal, din cauza problemelor medicale, cel puţin până la finalul anului 2019.

23 aug. 2019, 14:20
ŞOC în FOTBAL. George Ţucudean se retrage la doar 28 DE ANI. Care este MOTIVUL REAL

UPDATE: Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, a spus ca informatiile prezentate de Gazeta Sporturilor nu sunt adevarate si ca george Tucudean va continua sa joace pentru campioana Romaniei. „Tucudean este in lot pentru meciul de maine”, a spus Bogdan Mara.

George Țucudean s-ar fi confesat colegilor că nu se simte încă sigur pe sine după operația la inimă și ar fi discutat cu conducerea clubului să primească o pauză totală până la finalul anului, luând în calcul chiar retragerea din carieră, scrie GSP.

George Ţucudean, PROBLEME GRAVE. Atacantul s-a întors de urgenţă la Viena şi va fi operat din nou la INIMĂ

Problemele cardiace ale atacantului nu sunt încă definitiv o poveste legată de trecut, iar subiectul pare să reintre în actualitate. Surse GSP susțin că, după cele 45 de minute jucate cu Slavia Praga, fotbalistul s-ar fi confesat colegilor că nu se simte încă în apele sale după operația suferită la Viena și ar vrea să ia o pauză.

„A cerut o pauză totală până la sfârșitul anului pentru a se pune complet pe picioare, a vedea exact cum vor mai arăta viitoarele analize, iar apoi să ia o decizie, poate inclusiv de a renunța la carieră spre a nu-și periclita viața până la urmă”, arată apropiați ai fotbalistului.

George Ţucudean s-a operat pe CORD. Detalii şocante: „Scoatem inima, o curăţăm şi o punem la loc”

George Ţucudean neagă deocamdată scenariul discutat în culise, dar, în urmă cu circa trei luni, admitea că ia în calcul retragerea: „Cred că toți jucătorii care au asemenea probleme se gândesc să se lase. Da, mă gândesc, normal. Încă mai am teamă. Sunt om. Și Khedira a jucat la Real Madrid, acum e la Juve, și nu i-a zis nimeni că a avut asta, s-a descoperit așa, întâmplător. Normal că te sperii, psihic te termină! Și-acum am frică, aș minți să spun că n-am frică. Trebuie să mă gândesc bine și să iau o decizie”.