ŞOC în FOTBAL. Un jucător S-A SINUCIS după o ceartă cu IUBITA

Este doliu în lumea fotbalului. Un fotbalist s-a sinucis după ce s-a certat cu iubita sa.

03 mai 2018, 15:51
ŞOC în FOTBAL. Un jucător S-A SINUCIS după o ceartă cu IUBITA

Pavel Pergl, 40 de ani, s-a sinucis, fiind găsit fără suflare în locuința sa din Germania, potrivit The Sun. Motivul pentru care și-a pus capăt zilelor i-a șocat pe toți cunoscuții săi, dar și pe fani: Pavel Pergl s-a sinucis după o discuție aprinsă cu iubita lui.

Doliu în lumea sportului! Un fost fotbalist de echipă naţionala a murit într-un teribil accident rutier

Trupul neînsuflețit a fost găsit de polițiștii germani în apartamentul său din orașul Magdeburg. Descoperirea macabră a fost făcută pe 1 mai, însă abia acum a fost făcut public anunțul trist. În urma lui a rămas orfană de tată o fetiță de doar un an.

„Este o veste foarte tristă pentru Sparta şi toţi fanii fotbalului. Am aflat că fostul nostru jucător, Pavel Pergl, a murit. El a ajuns la clubul nostru pe când avea doar zece ani şi a bifat 68 de meciuri pentru prima echipă. Odihnească-se în pace!”, e mesajul postat de cei de la Sparta Praga.

Pavel Pergl s-a născut pe 14 noiembrie 1977 în Praga. S-a format la Sparta, iar de-a lungul carierei a evoluat la Dynamo Dresden, Preston North End, AEK Larnaca, Hapoel Beer Sheva, AC Bellinzona şi FC Vaduz.