ŞOC ÎN LIGA 1: încă 5 cazuri noi de coronavirus la CFR Cluj. Totalul a ajuns la 10

CFR Cluj este afectată grav din cauza epidemiei de coronavirus. După Adrian Păun, alți 9 oameni din cadrul echipei au fost depistați pozitiv cu COVID-19, luni, iar un test a fost neconcludent.

20 iul. 2020, 16:44
ŞOC ÎN LIGA 1: încă 5 cazuri noi de coronavirus la CFR Cluj. Totalul a ajuns la 10

Conform unor surse din cadrul clubului CFR Cluj, citate de GSP, cei confirmați cu Covid-19 sunt: Cătălin Golofca, Claudiu Petrila, Cristian Bălgrădean, kinetoterapeutul Radu Pralea și preparatorul fizic al echipei, Bogdan Aldea. Numărul total al celor bolnavi a ajuns astfel la 10.

Iată lista completă a celor infectați, de la CFR Cluj: Adrian Păun, Cătălin Golofca, Claudiu Petrila, Cristian Bălgrădean, Grzegorz Sandomierski, Bogdan Aldea (preparator fizic), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Moldovan (antrenor cu portarii), Cristian Dragotă (preparator fizic), Radu Pralea (kinetoterapeut). Situația lui Damijan Djokovic e încă incertă.

Primul caz de coronavirus de la CFR Cluj a fost depistat sâmbătă, chiar înaintea derby-ului cu FCSB, când Adi Păun a aflat că s-a infectat cu noul virus. Mijlocașul CFR-ului a fost inițial internat la București, dar, la cererea clubului, urma să fie transportat la Cluj cu o ambulanță specială.

CFR Cluj mai are de disputat trei meciuri în acest final de play-off: în deplasare cu FCSB și Universitatea Craiova și acasă cu FC Botoșani.

Coronavirus la Dinamo. Încă trei fotbalişti au fost infectaţi cu COVID-19. Numărul total a ajuns la 10!

CFR Cluj și Dinamo sunt echipele din Liga 1 care au cel mai mult de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Îmbolnăvirile din lotul campioanei au apărut la scurt timp după ce „câinii” au aflat că nu mai puțin de 10 jucători s-au infectat cu noul virus. Alex Răuță, Mihai Popescu, Ștefan Fara, Filip Mrzljak, Vali Lazăr, Ricardo Grigore, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici și Dan Tălmaciu sunt fotbaliștii pe care Gigi Mulțescu nu se va mai putea baza în acest final de play-out.