Coronavirus la Dinamo. Încă trei fotbalişti au fost infectaţi cu COVID-19. Numărul total a ajuns la 10!

Reprezentanţii clubului de fotbal Dinamo a anunţat sâmbătă că încă trei jucători din lotul său au fost testaţi potiziv cu noul coronavirus. De asemenea, alte şapte cazuri de COVID-19 au fost depistate joi şi vineri. Din acest motiv, a fost amânată partida restantă cu Chindia Târgovişte.

RomaniaTV.net
18 iul. 2020, 12:13
Coronavirus la Dinamo. Încă trei fotbalişti au fost infectaţi cu COVID-19. Numărul total a ajuns la 10!

„Dinamo Bucureşti a anunţat astăzi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că încă trei jucători au fost confirmaţi pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19”, a indicat clubul. „Numărul jucătorilor dinamovişti confirmaţi pozitiv la testările efectuate în această săptămână a ajuns la 10”, au anunţat reprezentanţii clubului Dinamo, pe pagina de Facebook.

„Toţi reprezentanţii echipei vor reface zilele următoare testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcţia de Sănătate Publică”, a precizat aceştia.

Dinamo amână meciul restant cu Chindia Târgovişte din cauza coronavirus

Liga Profesionistă de Fotbal a amânat partida restantă Dinamo – Chindia Târgovişte, care trebuia să se dispute la 16 iulie, în etapa a 3-a a play-out-ului Ligii I, notează Agerpres.

Nu este prima oară când clubul Dinamo se confruntă cu probleme legate de COVID-19. Pe 11 iunie, cu o zi înainte de reluarea campionatului Ligii I, a fost depistat pozitiv un angajat al clubului.

Meciul Dinamo – Chindia Târgovişte, care trebuia să aibă loc pe 12 iunie, a fost amânată pentru data de 16 iulie. Ulterior, partia a fost din nou amânată de Liga Profesionistă de Fotbal la o dată care urmează a fi stabilită ulterior.

„Câinii roşii” mai au un meci amânat, cel cu FC Hermannstadt, din etapa a 4-a, reprogramat de LPF pentru 23 iulie.

BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA 18 iulie. Record absolut de infectări: 889 de cazuri! Peste 2.000 de oameni au murit din cauza COVID-19