ŞOC ÎN LUMEA BUNĂ. O prostituată INFECTATĂ CU HIV spune că s-a culcat cu mai mulţi politicieni de top

O prostituată din Brăila a aflat în urmă cu două săptămâni că este infectată cu virusul HIV, după ce şi-a făcut o serie de analize medicale la o clinică din Galaţi. Proxenetul femeii de 27 de ani o punea în legătură doar cu "clienţi de lux", politicieni cunoscuţi şi afacerişti. 

07 apr. 2014, 10:55
ŞOC ÎN LUMEA BUNĂ. O prostituată INFECTATĂ CU HIV spune că s-a culcat cu mai mulţi politicieni de top

Femeia care locuieste intr-o zona centrala a orasului a spus ca de aproape 4 ani practica prostitutia, insa numai, „la nivel de lux”, intretinand relatii sexuale cu politicieni si oameni de afaceri din Braila si Tulcea, scrie infobraila.ro.

Raporturile sexuale aveau loc in mai multe hoteluri cunoscute din Galati, dar si in unele apartamente de pe Soseaua Buzaului, in Braila, inchiriate special pentru aceste intalniri.

Citeşte şi Panică în Cluj şi Bucureşti după ce o prostituată a aflat că are HIV. A făcut sex cu politicieni şi afacerişti

Tanara sustine ca ultima intalnire cu un politician brailean a avut loc in luna decembrie 2013, cu doar doua zile inainte de Craciun. Raportul sexual s-ar fi consumat intr-un apartament situat in apropierea supermarketului Billa de pe Soseaua Buzaului.

Tarifele percepute de tanara ar fi ajuns si la 500 euro „pentru cei mai batrani”, insa niciodata mai putin de 250 euro.

Citeşte şi Prostituata din BACĂU care făcea SEX cu clienţii ÎN FAŢA COPILULUI EI de 4 ani, dusă la centrul maternal VIDEO

Nici afaceristii braileni, unii cu state vechi in piata, nu ar fi ocolit-o pe prostituata de lux, aceasta spunand ca doar pe trei dintre ei ii cunostea, „de prin ziare sau dupa nume”.

Despre politicienii care au fost clientii brailencei, chiar „vanzatoarea de placeri” afirma ca sunt cunoscuti „de toata lumea”.

Citeşte şi DAMĂ de COMPANIE cu SÂNGE ALBASTRU: Fiica unei familii regale îşi vinde trupul BĂRBAŢILOR dornici de sex FOTO

Tanara a mai afirmat ca atunci cand „seful” o ducea la clienti, cand era o situatie „mai delicata”, i se lua telefonul si era dusa la hotel dupa ce ajungea politicianul.