Șoc în lumea filmelor pentru adulți! Jenna Jameson anunță divorțul în timp ce luptă împotriva unei boli terminale

Jenna Jameson, una dintre cele mai mari vedete din lumea filmelor pentru adulți, a devenit subiectul multor discuții după ce s-a aflat că urmează să divorțeze. Totul se întâmplă la scurt timp după ce a aflat că mai are doar câteva luni de trăit.

17 apr. 2024, 17:40
Șoc în lumea filmelor pentru adulți! Jenna Jameson anunță divorțul în timp ce luptă împotriva unei boli terminale
Șoc în lumea filmelor pentru adulți! Jenna Jameson anunță divorțul în timp ce luptă împotriva unei boli terminale

Jenna Jameson, fosta vedetă a filmelor pentru adulți în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit acum o lună că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, după ce medicii i-au spus cu, doi ani în urmă, că mai are doar câteva luni de trăit.

Citește și: Mesaje de felicitări înlocuite cu cele de condoleanțe, după ce o mireasă de 38 de ani a murit la propria nuntă

Cu toate acestea, Jenna se confruntă din nou cu probleme, de data asta de ordin personal. Soția sa a confirmat că a depus actele pentru anularea căsătoriei lor, la mai puțin de 1 an de la căsătorie. Jessi Lawless a confirmat speculațiile despre o posibilă separare și a dezvăluit motivele.

Într-un videoclip intitulat „S-a terminat”, distribuit pe platformele de socializare pe 16 aprilie, Lawless, în vârstă de 40 de ani, a afirmat că: „Există o mulțime de zvonuri că Jenna și cu mine vom divorța. Și fac acest videoclip pentru a confirma că așa este”, potrivit People.

Lawless a spus că ea a depus o cerere de anulare care „nu ar trebui să dureze mult până să fie finalizată”.

Ea și Jenna Jameson, în vârstă de 50 de ani, fostă vedetă de film pentru adulți, s-au căsătorit în Las Vegas pe 23 mai 2023, după ce s-au logodit cu o lună mai devreme.

„I-am spus la începutul relației noastre că trag linie până la băut, care i-a adus atât de multe probleme în viață, și nu voi tolera asta deloc, în nicio circumstanță”, a spus Lawless.

Lawless, antreprenoare și personalitate pe rețelele sociale, a mai povestit că recent Jameson a mers la Chicago pentru primul eveniment la care a participat de când s-au căsătorit.

„Este prima dată când a fost departe de mine… S-a dus la Chicago și a început să bea. Și apoi, când am confruntat-o despre asta, a încercat să mintă până când i-am spus că am poze. A recunoscut, evident. Nici măcar nu aveam poze… Știam că bea”, a mai spus aceasta.

Lawless a mai menționat în videoclip că Jameson „nu avea nicio remuşcare” şi a vrut să o învinovăţească pe Lawless.

„Nu înțeleg cum poate să fie vina mea. Poate că nu ar fi trebuit să am aşteptări atât de mari”, a mai spus ea.

„Sunt sigură că vei vedea asta, Jenna. Te iubesc din toată inima mea. Și chiar îți doresc numai bine”, și-a încheiat aceasta mărturia. La scurt timp după postarea videoclipul lui Lawless, Jameson a scris pe Instagram Stories că se abține de la comentarii, „cu eleganță”.

Purtătorul ei de cuvânt a refuzat să comenteze pentru People subiectul, însă Jameson a spus: „Cercetarile au arătat că empatia și înțelegerea sunt răspunsuri mai bune la dependență decât judecata, umilirea și moralizarea”. „Iubirea și sprijinul necondiționat pot fi cele mai bune lucruri pe care le poți face”, a adăugat ea. Jameson, care a mai fost căsătorită de două ori, are trei copii din relațiile anterioare.

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au decis. Designerul a dat vestea înainte de Paște: „Asta e cel mai important”