ŞOC în LUMEA MONDENĂ. Beyonce de Romania l-a părăsit pe Nicolae Guţă

Mare scandal între Nicolae Guţă şi Beyonce de România. Vedeta a fugit de acasă acasă alături de bebeluşul ei, de doar două săptămâni.

05 sept. 2014, 12:30
ŞOC în LUMEA MONDENĂ. Beyonce de Romania l-a părăsit pe Nicolae Guţă

În cele din urmă, se pare că Beyonce de România nu a mai suportat şi i-a ajuns cutitul la os, motiv pentru care s-a decis să renunţe la Nicolae Guţă, potrivit Cancan.

Citeşte şi Cum arată Beyonce de România la o săptămână după ce a născut-o pe fetiţa lui Nicolae Guţă

Astfel, la doar două săptămâni după ce i-a adus pe lume copilul, „Beyonce de Romania” a decis să îi spuna „adio” lui Nicolae Guţă. Cântăreaţa a plecat deja de acasă.

Povestea de dragoste dintre Beyonce de Romania si Nicolae Guta a avut un final nefericit. Dupa mai bine de noua luni in care blonda a suportat cu stoicism toate acuzatiile si cuvintele jignitoare pe care sotia manelistului i le-a adresat, acum aceasta a decis sa puna piciorul in prag. Vedeta a parasit casa in care a trait alaturi de cantaret si pare hotarata sa nu se mai intoarca vreodata. Decizia radicala a venit dupa ce acesta nu a venit sa isi vada fata si apoi a refuzat sa o recunoasca fara un test de paternitate.

Citeşte şi Declaraţia care dă totul peste cap: „Copilul lui Beyonce de România nu este al lui Nicolae Guţă”

Se pare ca motivul pentru care blonda a luat aceasta decizie este legat de umilintele la care a supus-o manelistul. Nicolae Guta nu a avut niciun fel de reactie atunci cand Narcisa arunca amenintari la adresa ei si a copilului ei.