Şoc în lumea mondenă. Vor să facă un copil împreună, deşi s-au despărţit

Lumea mondenă a fost luată prin surprindere după ce actorul Bradley Coorper şi fotomodelul Irina Shayk au plecat într-o vacanţă exotică după trei ani de la despărţire.

08 sept. 2022, 18:05
Şoc în lumea mondenă. Vor să facă un copil împreună, deşi s-au despărţit

Şoc în lumea mondenă. Bradley Cooper și Irina Shayk s-ar fi împăcat după trei ani de la despărţire. Aceştia au împreună o fetiţă în vârstă de cinci ani şi se gândesc deja să-i facă un frate sau o soră acesteia.

Şoc în lumea mondenă. Bradley Cooper şi Irina Shayk sunt din nou împreună

Citeşte şi Actorul Bradley Cooper, primele dezvăluiri despre cum a fentat moartea la metrou. Starul a fost atacat cu un cuțit

Actorul Bradley Cooper şi fotomodelul Irina Shayk au plecat împreună într-o vacanţă exotică, la tropice, după trei ani de la despărţire.

Modelul în vârstă de 36 de ani a postat pe Instagram mai multe fotografii din vacanţă. În dreptul acestora a pus un emoticon cu o inimă roşie.

„A fost o adevărată evadare din familie și se gândesc să rămână împreună. Ar vrea ca fiica lor să aibă un frate”, dezvăluit o sursă din anturajul celor doi pentru Page Six.

După ce s-au despărţit în urmă cu trei ani,  niciunul nu au ai avut relaţii serioase. Deşi recent actorul a fost văzut în compania fostei iubite a lui Anthony Weiner, Huma Abedin, se pare că acesta se gândea încă la cea cu care are o fetiţă superbă în vârstă de cinci ani.

Nici relaţiile Irinei Shayk cu Vito  Schnabel și Kanye West nu au mers, acestea încheindu-se rapid.

„Niciunul (Bradley și Irina) nu au dezvoltat nici o altă relație serioasă și au amândoi ideea de a mai avea un copil”, mai spune sursa citată.

Bradley Cooper și modelul au fost văzuți pentru prima dată la o întâlnire la emisiunea de la Broadway „Finding Neverland” în 2015.

Citeşte şi El e marele actor de la Hollywood care nu şi-a cunoscut fiica nici la trei ani de la naştere, deşi le ajută financiar pe ea şi mama ei