Şoc în lumea muzicii, cântăreţul a fost găsit mort în casă

DH Peligro a avut parte de o carieră uimitoare, colaborând cu trupa Dead Kennedys din 1981, până în 1986. Ulterior, acesta s-a alăturat trupei Red Hot Chilli Peppers în 1988

31 oct. 2022, 17:28
Şoc în lumea muzicii, cântăreţul a fost găsit mort în casă

A murit DH Peligro, bateristul trupei rock Dead Kennedy. Artistul s-a stins din viață, la vârsta de 63 de ani, în timp ce se afla în propria casă, pe data de 28 octombrie 2022.

DH Peligro, pe numele său real Darren Henley, a avut parte de o moarte neașteptată, ce i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut. Bateristul a devenit faimos după colaborarea reușită și îndelungată pe care a avut-o cu trupa rock Dead Kennedys, dar, și cu trupa Red Hot Chili Peppers.

Doliu în sportul românesc. A murit Gheorghe Novac, o legendă de la Dinamo

Vestea morții lui Darren Henley i-a luat prin surprindere pe cei care au avut ocazia să cânte pe scenă alături de el, și nu numai. Pe contul oficial de Instagram al trupei Dead Kennedys a apărut un mesaj, pe data de 29 octombrie 2022, în care foștii colegi ai bărbatului și-au exprimat regretele cu privire la tragedia ce a avut loc pe data de 28 0ctombrie 2022.,scrie euronews.com
După primele verificări, se pare că bateristul ar fi decedat în urma unui accident, pe care l-a suferit în propria casă. Acesta s-ar fi lovit violent cu capul de podea, în urma unei căzături, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic.

„Toboșarul trupei Dead Kennedys, DH Peligro (Darren Henley), a murit în casa sa din Los Angeles ieri, 28 octombrie. Poliția care a ajuns la fața locului a declarat că a murit în urma unei traume la cap cauzate de o cădere accidentală. Pregătirile pentru înmormântarea sa vor fi anunțate zilele următoare. Vă rugăm să respectați intimitatea familiei, în această perioadă dificilă. Vă mulțumim pentru gândurile și cuvintele frumoase”, au scris foștii colegi ai bateristului.

Marius Tucă este în doliu. Tatăl jurnalistului s-a stins din viaţă. Poezia emoţionantă pe care i-a dedicat-o părintelui său
DH Peligro a avut parte de o carieră uimitoare, colaborând cu trupa Dead Kennedys din 1981, până în 1986. Ulterior, acesta s-a alăturat trupei Red Hot Chilli Peppers în 1988, unde l-a înlocuit pe bateristul Jack Irons. Bărbatul a avut parte și de o carieră solo, lansând trei albume care s-au vândut mai repede decât s-ar fi așteptat.