Şoc în lumea muzicii. Din păcate, este vorba despre Dan Bittman

Băieții din legendara trupă Holograf par să nu se mai înțeleagă deloc. Edi Petroșel ar fi fost înlăturat de Dan Bittman, luându-i acestuia statutul de lider.

11 sept. 2017, 13:42
Şoc în lumea muzicii. Din păcate, este vorba despre Dan Bittman

Mai exact, Dan Bittman a hotărât aducerea unui impresar în trupă, după trei decenii în care veteranul profesionist Aurel Mitran a menținut mulțumirea, inclusiv financiară, în sânul formației, scrie b1.ro.

Citeşte şi Dan Bittman rupe tăcerea şi vorbeşte despre CĂSĂTORIA cu mama copiilor săi

Edi Petroșel, Tino Furtună și Romeo Dediu ar fi și ei nemulțumiți de faptul că Dan Bittman cântă mai mult singur, în cluburi, uneori ajutat de colaboratorul trupei, folkistul Marius Bațu, ei simțindu-se „ajutoare la nevoie”.

Solistul e destul de preocupat și de noua sa afacere. Vinde bijuterii, tricouri și papuci, toate personalizate cu autograful său.

Citeşte şi Fiica lui Mihai Coman, mesaj sfâşietor. Cum şi-a luat rămas bun de la tatăl său: Nu există cuvinte care să descrie cum mă simt acum

Holograf a luat ființă în 1978, unul dintre membrii fondatori fiind Mihai Pocorschi. În următorul an a venit și Edi Petroșel, cel mai vechi membru din actuala componență, apoi Tino Furtună. Dan Bittman (ex-Domino, Iris, Blitz) și Mugurel Vrabete (ex-Basorelief) au venit la sfârșitul anilor ’80.