Şoc în media românească, jurnalist de 38 de ani găsit spânzurat în garaj

Din primele informaţii, tânărul suferea de depresie din cauza unor probleme personale. După moartea acestuia, au rămas în urmă doi copii minori.

28 sept. 2021, 15:05
Şoc în media românească, jurnalist de 38 de ani găsit spânzurat în garaj

Un jurnalist în vârstă de 38 de ani din Suceava a murit, luni, după ce a recurs la un gest extrem. Fostul ziarist Florin Rusu a decis să-şi pună capăt zilelor, fiind găsit spânzurat într-un garaj, potrivit monitorulsv.ro.

Cea care a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a cere sprijinul Poliţiei a fost soţia sa, Anca Rusu. Femeia a spus că soţul său s-a închis în garaj, probabil cu gândul de a se spânzura.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul era deja mort şi nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.
Din primele informaţii, tânărul suferea de depresie din cauza unor probleme personale. După moartea acestuia, au rămas în urmă doi copii minori.

Jurnalista Mireille Astrid Popa a murit la 46 de ani. 

Mireille Astrid Popa provenea dintr-o familie de jurnalişti, însă ambii săi părinţi au decedat prematur. Mama sa, Areta Şandru, fostă ziaristă la Tineretul Liber, a murit la vârsta de 40 de ani, în 1991, iar tatăl său, Florian Popa Micșan, a murit anul trecut.

Doliu în Sănătate, un apreciat medic a murit

„Nu se poate sa nu fie ceva după lumea fizică. Chiar tu îmi spuneai că trebuie să fie o lume a spiritelor. Sper din suflet sa ne reîntâlnim cândva și când vei considera tu sa vii să mă iei. Trăiesc cu speranța că mă voi reîntâlni cu tine într-o alta viață și că vei fi tot tatăl meu și eu tot fiica ta. Te iubesc mult, tăticul meu bun și frumos, cum îți spuneam in ultimul an. Luna asta a fost tare urâtă pentru mine și pentru tine. Un coșmar. Un coșmar din care tot mai sper să mă trezesc și să te văd venind acasă cu sacosa de la Kaufland plina de cumpărături și de mâncare gatita, in care îmi puneai și o pijama frumoasa. Te aștept candva sa vii acasă, cu zâmbetul tău și să-mi spui din nou: „copil frumos și bun„, a scris Mireille după moartea tatălui său, în noiembrie anul trecut. Mireille Astrid Popa a debutat în presă la ziarul Cotidianul, după ce publicaţia a fost preluată de Ion Raţiu.

Jurnalista Mireille Astrid Popa a murit la 46 de ani. Cu o zi înainte să moară a postat pe Facebook o fotografie nostalgică