Şoc în media: Un cunoscut prezentator TV, găsit mort pe stradă

Chris Hyndman, unul dintre prezentatorii talk show-ului de la CBC TV "Steven and Chris", a fost găsit mort, pe stradă, în apropierea casei sale, un apartament din Toronto, pe care îl împărțea cu partenerul său de prezentare care îi era și soț, Steven Sabados.

RomaniaTV.net
06 aug. 2015, 08:32

Chris Hyndman (în foto în dreapta) avea 49 de ani. Potrivit Fox News, circumstanţele morţii prezentatorului TV nu sunt cunoscute, iar poliţia nu cere ca eventualii martori să ofere detalii, spunând că investigaţia este deschisă, dar că nu pot oferi amănunte. Steven și Chris au lansat. în 2007, propria colecție de haine și accesorii decorative, iar în ianuarie 2008, au început să prezinte emisiunea ”Designer Guys”. 

„Cu tristeţe vă anunţăm că Hybdman Christopher a murit (…) Le prezentăm condoleanţe lui Steven (n.r.Sabados), familiei prietenilor şi colegilor”, precizează un comunicat al CBC.    Caroline de Kloet, un reprezentant al poliţiei din Toronto care se ocupă de caz, a precizat că autorităţile care investighază cazul nu vor discuta situaţia decesului lui Hyndman doar în eventualitatea în care ar fi vorba de un „act criminal”.   

Pe de altă parte, detectivul Terry Wray a declarat presei că investigaţia rămâne „complet deschisă”.    Chris avea 49 de ani şi era considerat unul dintre cei mai de succes prezentatori din Canada.