ŞOC ÎN SHOWBIZ. "Cătălin Botezatu este tatăl băiatului meu". Un bărbat susţine că l-a crescut pe copilul secret al designerului

Publicat: Joi, 06 Iunie 2019 10:54 // Actualizat: Joi, 06 Iunie 2019 11:05 // Sursa: romaniatv.net

A aşteptat 21 de ani ca să dea vestea bombă. Să spună în faţa întregii ţări că el l-a crescut pe presupusul fiu al lui Cătălin Botezatu! Asta povesteşte Cristian, un bărbat care a dus pe umeri şi în inimă o povară cumplită. Însă cum a aflat acesta că băiatul pe care-l creşte nu ar fi al lui, dar mai ales ce legătură ar fi existat între mama copilului şi celebrul designer, îl las pe el să vă povestească.

Foto: libertatea.ro

Este dezvăluirea momentului în lumea mondenă, scrie a1.ro. Cristian l-a crescut pe presupusul fiul al lui Cătălin Botezatu? Fiu care ar fi fost făcut chiar cu fosta soţie a lui Cristian?

S-a vorbit ani la rândul despre un posibil copil secret al lui Cătălin Botezatu. Iar azi, cel care crede că ar fi tatăl preuspusului copil al lui Bote s-a hotărât să rupă tăcerea.

Citeşte şi Cătălin Botezatu, ÎN LACRIMI. Ce l-a terminat complet pe celebrul DESIGNER

Aşadar, Cristian povesteşte că l-a crescut pe presupusul băiat al lui. Cătălin Botezatu. Povestea bărbatului e una senzaţională. Cristian spune că Angelica, cea care i-a fost soţie, s-a angajat, cu ani în urmă, la Casa Odobeşti, unde l-a cunoscut pe Cătălin Botezatu. Iar de la întâlnirea lor, până la o presupusă poveste de iubire n-ar fi fost decât un pas.

Timp de 5 ani, fosta soţie a lui Cristian ar fi avut o relaţie secretă cu însuşi Bote, povesteşte bărbatul. Dar şocul a venit atunci când femeia l-a anunţat, în iunie 1997, că era însărcinată. Însă, în mintea lui Cristian, ceva nu se lega.

„N-a reuşit să mă convingă că eu sunt 100% tatăl băiatului. Eu știam sigur că nu aveam cum, fiind în deplasare și știam de relația ei cu Cătălin Botezatu."

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8408
RON
10 Jul
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H