ŞOC ÎN SHOWBIZ. Vali Bărbulescu s-a iubit cu Lili Sandu. „Este foarte pasională”

În urmă cu mai bine de nouă ani, Vali Bărbulescu afirma că Lili Sandu este o femeie foarte pasională şi joi seară, la Ferma, a avut grijă să reamintească faptul că a avut o relaţie de un an cu prezentatoarea TV. DJ-ul a aruncat bomba înainte să părăsească Ferma, în urma duelului cu Silviu Țolo, actualul iubit al lui Lili.

22 mart. 2019, 14:09

Confesiunea pe care lumea mondenă o trecuse demult uitării a fost făcută Otnielei, dar și milioanelor de fani ai emisiunii de la Pro TV, chiar înainte de duelul cu Silviu Țolo, concurentul care l-a și eliminat, de altfel, din Ferma, scrie viva.ro.

Citeşte şi Eliminare surpriză din Ferma. O cunoscută vedetă părăseşte subit emisiunea

„Am fost cu Lili (n.r. Sandu). Mă gândesc dacă să-i spun (n.r. lui Silviu Ţolu) sau nu. Am fost un an cu ea”, a povestit Vali Bărbulescu, fără a mai oferi alte detalii.

DJ-ul a preferat să joace cartea discreției după ce a aruncat această informație în spațiul public și, întrebat de Otinela dacă actriţa este dincolo de o femeie frumoasă şi o tipă de la care a avut ce să înveţe în timpul relaţiei, Bărbulescu s-a abţinut să mai facă alte comentarii.

Momentan, Vali este într-o relație cu fotomodelul Delia Tudose, pe care a şi cerut-o de nevastă.