ŞOC în SHOWBIZ! Actor cunoscut de stand-up comedy din România, arestat pentru trafic de droguri

Vlad Bieltz, un actor cunoscut de stand-up comedy din Contanţa, a ajuns după gratii pentru trafic de droguri, fiind arestat după ce "și-a ajutat" un prieten să facă rost de cocaină.

12 aug. 2020, 09:07
ŞOC în SHOWBIZ! Actor cunoscut de stand-up comedy din România, arestat pentru trafic de droguri

Vlad Bieltz a dezvăluit că motivul pentru care a fost arestat a fost acela că i-a spus unui prieten de unde își poate procura cocaină.

„M-a întrebat un băiat de unde să-și ia cocaină și i-am zis de unde. Oamenii m-au băgat la intermediere la trafic de droguri. Au zis că dacă eu nu-i ziceam omului de unde să-și cumpere, omul nu-și cumpăra cocaină. Iar intermedierea se consideră trafic, se dă aceeași pedeapsă, fie că-i dai tu, fie că-i zici de unde să ia, cam tot aia e. Încadrarea e 5-12 ani” a dezvăluit Vlad Bieltz.

Fiul lui Marian Ionescu de la Direcţia 5, prins drogat la volan în Bucureşti. S-a ales cu dosar penal

Vlad Bieltz a fost arestat preventiv în timpul pandemiei unde a stat o timp de o lună de zile, în Rahova: „Mi se părea stupid când mă uitam la televizor și auzeam oameni că se plâng că vai, stau cu prietena mea în 50 metri pătrați și ne-am plictisit de Netflix și facem depresie și ne sinucidem. Stai să vezi când n-ai Netflix, n-ai telefon și stai în 12 metri pătrați cu 3 oameni pe care nu-i cunoști și cel mai probabil sunt niște retardați și boschetari”.

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat drogată la volan şi a făcut accident

Actorul ar fi putut scăpa de închisoare dacă ar fi colaborat cu Poliția. Mai mult de atât, după a fost achitat, DIICOT a făcut recurs.

„Mi s-a propus să colaborez. Am refuzat, de asta am fost arestat. Dacă aș fi colaborat, nu mai eram arestat. Când m-au luat de acasă mi-au zis că e grav și m-au dus la Parchet, la audieri. Mi-au zis că fie colaborez, fie îmi dau pe 24 de ore și vedem după aia. Iar apoi mi-au dat arest preventiv pe 30 de zile”, a mai spus Vlad Bieltz.