ŞOC în SHOWBIZ! Bianca Drăguşanu divorţează de Alex Bodi după doar o lună de căsnicie. CE S-A ÎNTÂMPLAT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au surprins pe toată lumea atunci când au mers în mare secret în fața ofițerului stării civile pentru a se căsători, însă acum, șocul este și mai mare pentru că gurile rele vorbesc despre un divorț între cei doi.

28 aug. 2019, 05:31
ŞOC în SHOWBIZ! Bianca Drăguşanu divorţează de Alex Bodi după doar o lună de căsnicie. CE S-A ÎNTÂMPLAT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare că și-au spus din nou „Adio!”. Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu o lună de zile, iar apoi au plecat într-o binemeritată vacanță, însă lucrurile nu au fost tocmai ca într-o lună de miere, pentru că cei doi s-ar fi întors despărțiți, scrie Cancan.

Cătălin Botezatu dezvăluie MOTIVUL REAL pentru care Bianca Draguşanu şi Alex Bodi S-AU CĂSĂTORIT

Pe rețelele de socializar,e cei doi și-au blocat unul altuia conturile, iar blondina apare în fotografii fără inelul de logodnă care valorează 10.000 de euro. Până și timpul și-l petrec separat. În timp ce Alex Bodi se bucură de timpul petrecut alături de fetele lui, Bianca Drăgușanu este în București împreună cu fetița ei, Sofia Natalia.

Bianca Drăgușanu declara imediat după cununia civilă că în ultimul an s-a simțit foarte fericită, iar decizia de a se cuna a fost luată atât de ea cât și de partenerul său. Amândoi au simțit aceste lucru, iar secretul a fost păstrat cu strășnicie. Nici chiar părinții celor doi nu au știut că urmează să aibă loc fericitul eveniment.