Şoc în showbiz. Cântăreţul a murit la 50 de ani după un atac de cord. Puya a reacţionat pe Facebook

Cariera sa a fost marcată de probleme cu legea şi condamnări la închisoare. El se afla internat din weekend după o supradoză.

09 apr. 2021, 21:08
Şoc în showbiz. Cântăreţul a murit la 50 de ani după un atac de cord. Puya a reacţionat pe Facebook

Rapperul şi actorul american Earl Simmons, cunoscut sub numele de scenă DMX, sau Dark Man X, a murit vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce ar fi suferit un infarct în urma unei supradoze, conform relatărilor din media, informează Reuters.

Printre cele mai cunoscute melodii ale artistului de succes se numără „Party Up (Up in Here)” şi „X Gon’ Give It To Ya”.

Cariera sa a fost marcată de probleme cu legea şi condamnări la închisoare.

Rapper-ul DMX, în stare critică după o supradoză. A făcut atac de cord

„Suntem profund întristaţi să anunţăm astăzi că îndrăgitul nostru DMX, pe numele său Earl Simmons, a decedat la vârsta de 50 de ani la White Plains Hospital, înconjurat de familie, după ce în ultimele zile a fost conectat la aparate pentru menţinerea în viaţă”, a scris familia rapperului într-un comunicat citat de revista People.

DMX şi-a pierdut cunoştinţa în locuinţa sa, a declarat familia sa, şi a fost transportat la un spital din New York unde, potrivit fostului său manager, a fost conectat la aparate, fără activitate cerebrală.

Publicaţiile specializate în informaţii mondene TMZ şi Billboard au relatat că DMX a suferit un infarct în urma unei supradoze.

Tragedie în sport. O fostă campioană olimpică, mondială și europeană a murit din cauza Covid-19
Albumul său „And Then There Was X” a fost cel mai bine vândut dintre produsele sale discografice, certificat de cinci ori multi-platină.

El a avut mai multe colaborări cu Jay-Z, Ja Rule, Eve și LL Cool J. De asemenea, a fost condamnat în repetate rânduri pentru fapte precum posesie de droguri și de arme, cruzime împotriva animalelor, conducere periculoasă a unui vehicul.

În 2018, el i-a cântat una dintre melodiile sale judecătorului în timpul unui proces de evaziune fiscală. Instanța a spus că DMX este „un bărbat bun” și l-a condamnat la un an de închisoare.

Cântărețul de muzică hip-hop Puya susține că piesele acestuia o să rămână în istoria muzicii de acest gen. El a și postat o poză cu el și DMX pe contul său de Facebook.
„Dumnezeu sa il ierte! O voce inconfundabila si multa atitudine… RIP DMX… Cu siguranta piesele lui o sa ramana in istoria muzicii hip-hop pentru totdeauna”, a spus Puya, pe pagina sa de Facebook.