ŞOC ÎN SHOWBIZ. Cătălin Botezatu are doi băieţi. Ei sunt copiii secreţi ai creatorului de modă

Cătălin Botezatu continuă să facă show în aparițiile sale televizate. Designerul e jurat la „Bravo, ai stil!”, emisiunea de la Kanal D, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Vedeta încearcă să țină presa departe de viața sa personală și implicit de cei doi copii ai săi.

06 nov. 2019, 18:56
ŞOC ÎN SHOWBIZ. Cătălin Botezatu are doi băieţi. Ei sunt copiii secreţi ai creatorului de modă

Multe lucruri s-au scris despre Cătălin Botezatu, mai ales în perioada în care Andrei Iordache susținea că este fiul lui și a vorbit în mod public despre acest lucru, scrie playtech.ro. Dacă în urmă cu mai mulți ani acesta semăna foarte mult cu creatorul de modă, între timp s-a mai schimbat. Acum lucrează ca sales manager la Cătălin Botezatu Official Store. Andrei este căsătorit și are un băiat pe care îl cheamă Adal Andrei, despre care toată lumea spune că seamănă leit cu el și cu Botezatu.

Citeşte şi Cătălin Botezatu trece prin momente grele. Anunţul făcut de Ilinca Vandici

Cătălin Botezatu ar mai avea încă un fiu

În perioada în care Andrei Iordache susținea sus și tare că este fiu lui Cătălin Botezatu, designerul se ferea să facă declarații publice, însă între timp situația s-a schimbat. Creatorul de modă a spus că are doi copii, dar că îi ține departe de presă și de ochii lumii pentru a îi proteja.

„Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele.Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, a declarat Botezatu cu privire la copiii lui.