ŞOC ÎN SHOWBIZ. „Cătălin Botezatu este tatăl băiatului meu”. Un bărbat susţine că l-a crescut pe copilul secret al designerului

A aşteptat 21 de ani ca să dea vestea bombă. Să spună în faţa întregii ţări că el l-a crescut pe presupusul fiu al lui Cătălin Botezatu! Asta povesteşte Cristian, un bărbat care a dus pe umeri şi în inimă o povară cumplită. Însă cum a aflat acesta că băiatul pe care-l creşte nu ar fi al lui, dar mai ales ce legătură ar fi existat între mama copilului şi celebrul designer, îl las pe el să vă povestească.

06 iun. 2019, 07:54
ŞOC ÎN SHOWBIZ. „Cătălin Botezatu este tatăl băiatului meu”. Un bărbat susţine că l-a crescut pe copilul secret al designerului

Este dezvăluirea momentului în lumea mondenă, scrie a1.ro. Cristian l-a crescut pe presupusul fiul al lui Cătălin Botezatu? Fiu care ar fi fost făcut chiar cu fosta soţie a lui Cristian?

S-a vorbit ani la rândul despre un posibil copil secret al lui Cătălin Botezatu. Iar azi, cel care crede că ar fi tatăl preuspusului copil al lui Bote s-a hotărât să rupă tăcerea.

Citeşte şi Cătălin Botezatu, ÎN LACRIMI. Ce l-a terminat complet pe celebrul DESIGNER

Aşadar, Cristian povesteşte că l-a crescut pe presupusul băiat al lui. Cătălin Botezatu. Povestea bărbatului e una senzaţională. Cristian spune că Angelica, cea care i-a fost soţie, s-a angajat, cu ani în urmă, la Casa Odobeşti, unde l-a cunoscut pe Cătălin Botezatu. Iar de la întâlnirea lor, până la o presupusă poveste de iubire n-ar fi fost decât un pas.

Timp de 5 ani, fosta soţie a lui Cristian ar fi avut o relaţie secretă cu însuşi Bote, povesteşte bărbatul. Dar şocul a venit atunci când femeia l-a anunţat, în iunie 1997, că era însărcinată. Însă, în mintea lui Cristian, ceva nu se lega.

„N-a reuşit să mă convingă că eu sunt 100% tatăl băiatului. Eu știam sigur că nu aveam cum, fiind în deplasare și știam de relația ei cu Cătălin Botezatu.”