Şoc în showbiz, celebră vloggeriţă găsită moartă în apartament

Influencerița Miss Mercedes Morr a adunat mai bine de 2,6 milioane de urmăritori numai pe contul ei de Instagram.

02 sept. 2021, 12:30
Şoc în showbiz, celebră vloggeriţă găsită moartă în apartament

Şoc în showbiz! Miss Mercedes Morr a fost găsită moartă în locuința ei din Huston. Oamenii legii susțin că ar fi vorba despre o crimă urmată de o sinucidere. La fața locului s-a descoperit și cadavrul unui bărbat necunoscut.

Jenae Gagnier, cunoscută sub numele de Miss Mercedes Morr, a murit. Tânăra era o influenceriță americană celebră pe Instagram. Ea a fost găsită moartă, marți. Se pare că a murit prin strangulare. Alături se afla un bărbat, mort și el.

Două studente au murit în accident pe Autostrada Soarelui. Elena, una dintre victime, avea 22 de ani și lucra ca instructor de înot
Şoc în showbiz! Bărbatul suspectat de crimă este Kevin Alexander Accorto, în vârstă de 34, din Florida. Acesta a fost, de asemenea, găsit mort în apartamentul influenceriței. Cauza morții a fost descrisă ca fiind „multiple răni provocate cu un obiect ascuțit” de către medicul legist, care a concluzionat că este vorba despre o snucidere.

Poliția a anunțat că nu au găsit semne de intrare forțată, dar influencerița nu părea să-l cunoască pe atacator. „În acest moment al investigației nu credem că a existat o relație între suspect și victimă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Richmond, Lt. Lowell Neinast, pentru The New York Post.

Familia tinerei afirmă că atacatorul a urmărit-o obsesiv pe tânără înainte s-o ucidă. Influencerița a adunat mai bine de 2,6 milioane de urmăritori numai pe contul ei de Instagram, fiind cunoscută în showbiz-ul local.

SCENARIU ROŞU. Ce se întâmplă cu nunţile programate în septembrie şi octombrie 2021

Caz şocant şi în Anglia

Familia directorului de marketing care şi-ar fi ucis iubita înainte de a-şi lua viaţa spune că se roagă pentru alinarea sufletelor greu încercate în urma tragediei. Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost găsite într-un apartament din Kettering, în condiţii suspecte.

Trupurile neînsufleţite ale lui Maddie Durdant-Hollamby și Ben Green, în vârstă de 41 de ani, au fost găsite de polițiști la o casă din Kettering, Northamptonshire, cu puțin înainte de ora 13 vineri. Detectivii suspectează că Maddie, în vârstă de 22 de ani, a fost ucisă de directorul de marketing, tată a trei copii, în casa acestuia, în valoare de 700.000 de lire sterline.

„Nu există cuvinte care să descrie circumstanța extrem de tristă a acestui incident tragic și gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia, cei dragi și prietenii lui Maddie. Am cere acum cu respect respectarea timpului pentru a ne cerne gândurile în pace, deoarece nu mai avem alte comentarii de făcut în acest moment devastator”, a transmis familia bărbatului.