Şoc în showbiz: Divorţ după doar doi ani de căsnicie

Halle Berry şi Olivier Martinez au anunţat că se despart după mai bine de doi ani de căsătorie. Cei doi actori nu au resentimente unul faţă de celălalt şi se despart ca prieteni, au anunţat apropiaţi ai cuplului. Acesta este primul divorţ al actorului de origine franceză şi al treilea pentru Halle Berry, care a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice şi cântăreţul Eric Benet.

28 oct. 2015, 11:58
Şoc în showbiz: Divorţ după doar doi ani de căsnicie

Halle Berry şi Olivier Martinez se află în plin proces de divorţ după mai mult de doi ani de căsătorie. Ambii au menţionat că diferenţele ireconciliabile au dus la ruptură, anunţă revista People

Anunţul destrămării relaţiei celor doi, care părea una dintre cele mai sudate de la Hollywood, a dat naştere mai multor controverse. Mai multe surse au declarat pentru presa de peste ocean că divorţul a fost provocat de neînţelegerile dintre Halle Berry şi Martinez cu privire la reşedinţa celor doi. Potrivit apropiaţilor, Olivier Martinez nu ar fi reuşit să se acomodeze cu viaţa din Los 
Angeles, unde locuia împreună cu actriţa. Alţi apropiaţi ai cuplului au dezvăluit însă că nu a existat o situație concretă care să fi dus la decizia vedetelor de a divorţa, ci pur și simplu relația „și-a încheiat cursul”.

Berry și Martinez s-au cunoscut în 2010 în timpul turnării filmului ”Dark Tide”. Trei ani mai târziu, în iulie 2013, cuplul s-a căsătorit în Franța. În acel moment actrița aștepta primul lor copil, Maceo-Robert, care s-a născut în octombrie. Halle Berry mai are o fiică, Nahla, cu manechinul canadian Gabriel Aubry.