ŞOC ÎN SHOWBIZ. Fiul lui Iurie Darie suferă de o boală gravă. Alexandru e transfigurat FOTO

Alexandru Darie, fiul marelui actor Iurie Darie, trece prin momente foarte grele. Este internat de mai multe zile la Terapie Intensivă – Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti -, iar starea sa este una gravă. Alexandru Darie ar suferi de ciroză și se află pe listele de transplant hepatic.

14 sept. 2019, 08:33

Pe data de 14 iunie, anul acesta, Alexandru Darie a împlinit 60 de ani, însă are probleme grave de sănătate, scrie click.ro. Se tratează de ciroză și a încercat să țină cât mai departe de public boala de care suferă. Este aproape de nerecunoscut, în acest moment, boala slăbindu-l vizibil și măcinându-l constant. În vara anului trecut, fiul lui Iurie Darie și-a vândut mașina, pentru a face rost de banii necesari tratamentului, iar în acest an a vândut, conform unor surse, și apartamentul.

Citeşte şi Cea mai mare dorinţă a Ancăi Pandrea s-a îndeplinit. Ce omagiu i-a fost adus lui Iurie Darie FOTO

Alexandru Darie s-a născut pe 15 iunie 1959, într-o familie de artişti, părinţii săi fiind Consuela Roşu şi Iurie Darie. „Cred că de pe la 3 ani, 3 ani şi jumătate, am început să cresc în teatru. Nu exista bonă, baby-sitter şi-aşa mai departe… Aşa că părinţii mă luau la repetiţii, la Teatrul de Comedie, unde erau amândoi angajaţi. Era perioada de glorie a Teatrului de Comedie: director era Radu Beligan, iar trupa era de fapt o pleiadă fantastică de actori, de la Dem Rădulescu, Mircea Albulescu, (Gheorghe) Dinică, (Marin) Moraru, până la cei mai tineri, care atunci erau Sanda Toma, Grigore Gonţa…”, mărturisea Alexandru Darie la un moment dat.