ŞOC în SHOWBIZ. NAOMY a dispărut fără urmă. Nimeni nu mai ştie nimic de ea

In urma cu doar cateva luni, transexualul Naomy a incercat sa se sinucida, dupa ce a trait socul vietii, atunci ca a aflat ca nu a trecut de preselectiile pentru Eurovision 2015. Imediat ce a parasit Romania, nimeni nu a mai auzit nimic de ea.

08 iun. 2015, 12:53
ŞOC în SHOWBIZ. NAOMY a dispărut fără urmă. Nimeni nu mai ştie nimic de ea

Naomy isi tinea permanent la curent prietenii virtuali cu tot ceea ce face, insa, de ceva timp, nici macar apropiatii nu mai stiu nimic de ea, scrie cancan.ro. Mai mult Naomy si-a inchis contul de socializare si a disparut pur si simplu.

Citeşte şi O cântăreaţă CONTROVERSATĂ de la noi face dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: „Mama m-a ARUNCAT la 3 zile”

Aflata in Germania, a incercat din rasputeri sa treaca peste toate problemele cu care s-a confruntat in ultimul an, mai ales ca a fost si parasita de iubitul ei.

Vestea ca nu a trecut de selectia Eurovision a adus-o pe Naomy in pragul sinuciderii. Imediat dupa aflarea rezultatelor, transsexualul a intrat in transa si doar printr-o minune se mai afla in viata, dupa ce aseara a inghitit un pumn de pastile.

Citeşte şi ŞOC ÎN SHOWBIZ: O vedetă a încercat să se sinucidă după preselecţia Eurovision România

„As fi putut sa mor”

„Am plans toata noaptea, nu am putut sa dorm deloc. Ziceai ca sunt un copil mic. Singura, imi e greu sa imi gestionez emotiile si supararile si am luat cinci pastile, calmante. Am noroc ca inca mai sunt in viata. Stiu ca as fi putut sa mor aseara. Sutn super-confuza. O sa ma hotarasc zilele astea, ori trmin cu viata si nimeni nu ma mai judeca si nu se mai leaga de numele meu, ori accept fara lasitate sa lupt in continuare, asta daca mai gasesc puterea”, a declarat Naomy.