ŞOC ÎN SHOWBIZ: O vedetă a încercat să se sinucidă după preselecţia Eurovision România

Vestea ca nu a trecut de selectia Eurovision a adus-o pe Naomy in pragul sinuciderii. Imediat dupa aflarea rezultatelor, transsexualul a intrat in transa si doar printr-o minune se mai afla in viata, dupa ce aseara a inghitit un pumn de pastile.

RomaniaTV.net
12 feb. 2015, 15:31

EUROVISION 2015: Anul trecut a ajuns in finala Eurovision, din Romania, iar sansa pe care a primit-o i-a dat imboldul de a merge mai departe spre a-si indeplini marele vis de a ne reprezenta tara in finala internationala a concursului. Si, uite-asa, timp de un an s-a pregatit cu minutiozitate si, gratie lui Vizi Imre, fost finalist la ‘Vocea Romaniei”, a trimis o piesa la preselectia de anul acesta. Numai ca soarta i-a fost potrivnica, sau juratii n-au fost impresionati de melodie, iar Naomy a ingrosat randurile invinsilor. 

„Am plans toata noaptea, nu am putut sa dorm deloc. Ziceai ca sunt un copil mic. Singura, imi e greu sa imi gestionez emotiile si supararile si am luat cinci pastile, calmante. Am noroc ca inca mai sunt in viata. Stiu ca as fi putut sa mor aseara. Sunt super-confuza. O sa ma hotarasc zilele astea, ori termin cu viata si nimeni nu ma mai judeca si nu se mai leaga de numele meu, ori accept fara lasitate sa lupt in continuare, asta daca mai gasesc puterea”, a declarat Naomy, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

EUROVISION 2015 ROMANIA. Naomy, după ce ce a ratat finala naţională: Fără pile sau relaţii…

Naomy, resemnată pe Facebook

„Nu am reușit sa trec de preselecția eurovision… Era de așteptat… Atâta timp cit Mădălin Voicu nu a mai fost președintele juriului în acest an…este singurul o m din România care a înțeles munca mea lupta și dragostea mea pt muzica.. Apoi știm bine k în general fără pile sau relati..cunoștințe bune.. Sa ma exprim mai frumos.. Așadar nu exista reușite… Nu ma voi dezamăgi… Săptămâna viitoare ma așteaptă un alt casting la Paris… Voice of france…. Undeva bunul Dumnezeu face loc și pt mine…cert este k numai vreau sa ma zbat în zadar cu tot c e ține de România…. Îmi iubesc tara mea draga și atit….știu sa pierd f r u m o s.. În liniște fără nici un alt comentariu….. Liniștea mea sufleteasca e mai importanta decit ori ce….. Oameni buni știu sa piardă în viata ori ce…Va pwwwp naomy”, a scris Naomy pe Facebook.

EUROVISION 2015 România. ASCULTĂ AICI cele 12 piese care intră în finala naţională