ŞOC în showbiz. O prezentatoare TV de la noi a fost ARESTATĂ

Şoc în lumea mondenă! Chiar înainte de Crăciun, o vedetă a fost arestată sub acuzaţia de înşelătorie! Lena Horvath, femeia care anul trecut a afirmat că a fost mutilată de un ginecolog din Bucureşti, care i-ar fi făcut un chiuretaj pe viu, a fost săltată de poliţie la 12 decembrie şi dusă la sediul central.

RomaniaTV.net
08 ian. 2014, 07:14
ŞOC în showbiz. O prezentatoare TV de la noi a fost ARESTATĂ

Lena Horvath a fost extrădată în Austria, iar acum zace după gratii, la Salzburg. Blonda a devenit celebră la noi în primăvara anului trecut, când l-a acuzat pe pilotul de raliu Daniel Onoriu că ar fi încercat s-o seducă doar pentru a profita de banii ei. La acel moment, Lena afirma că a fost căsătorită cu un prinţ iordanian şi că deţine foarte mulţi bani pe care Onoriu ar fi vrut să-i primească de la ea, în vreme ce campionul român o acuza că este doar o escroacă.

Scandalul a propulsat-o în showbiz, Lena ajungând chiar să se angajeze la postul de televiziune 6TV, unde a prezentat o emisiune. Aici a lucrat până în luna decembrie, când a fost arestată pentru escrocherie. Cu toate că apropiaţii Lenei au ţinut sub tăcere acest episod, o sursă din anturajul ei a povestit, pentru Libertatea, că se aştepta ca Lena să fie arestată. „Lena se ocupa cu înşelătorii. Îmi spunea mereu că ea este bogată şi că are foarte mulţi bani în Austria şi că nu poate să-i scoată. N-am crezut-o niciodată, ştiam că minte cu neruşinare, de foarte multe ori am prins-o cu minciuna. Nu avea bani de ţigări şi de mâncare şi îi dădeam eu.

Ea poza în prietena mea foarte bună. Îi ziceam să se ducă în Austria să-şi scoată banii şi să nu se mai chinuie şi mi-a spus că nu poate să ajungă în Austria, pentru că ea a fost măritată cu prinţul Iordaniei şi dacă o va prinde o va decapita, pentru că la iordanieni codul penal prevede pedeapsa cu moartea, dacă îţi părăseşti bărbatul pentru un alt bărbat. Ea s-a împrumutat de la diverse persoane, suma totală ajungând la peste un milion de euro”, ne-a declarat apropiatul Lenei.

Libertatea a intrat în posesia documentului care atestă faptul că blonda are probleme serioase cu legea. „În baza articolului 107 coroborat cu art. 103 alin. 6 din Legea nr. 302/2004 ia act de consimţământul la predare exprimat de către persoana solicitată GEISSELSODER – HORVATH ELENA ANA-MARIA. Dispune predarea persoanei GEISSELSODER – HORVATH ELENA ANA-MARIA către autorităţile judiciare austriece în vederea executării mandatului european de arestare emis la data de 21.12.2013 în dosarul nr. 13 St. 186/13 w de către Procuratura Salzburg cu respectarea regulii specialităţii şi sub condiţia ca, în cazul în care de va pronunţa o pedeapsă privativă de libertate, persoana predată să fie transferată în România pentru executarea pedepsei. Dispune arestarea în vederea predării a persoanei solicitate GEISSELSODER – HORVATH ELENA ANA- MARIA pe o perioadă de 29 de zile, cu începere de la data de 13.12.2013 până la 10.01.2014, inclusiv. Constată că persoana solicitată a fost reţinută pentru 24 de ore la data de 12.12.2013, ora 11.00. În baza art.192 alin.3 C.p.p. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului din oficiu în sumă de 320 lei, se avansează din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 13.12.2013”.