ŞOC în SHOWBIZ. Oana Zăvoranu s-a despărţit de Răzvan Dumitrescu

Oana Zăvoranu şi iubitul ei au decis să pună capăt poveştii lor de amor. Răzvan Dumitrescu, fost ziarist, este cel care i-a fost alături Oanei în cele mai grele momente ale vieţii ei. Oana Zăvoranu recunoaşte că nu ştie cum să se mai împartă pentru a face relaţia să meargă, dar spune, totuşi, că informaţiile despre despărţire sunt o "minciună".

25 nov. 2013, 09:08

Oana Zăvoranu şi Răzvan Dumitrescu şi-au început relaţia la scurt timp după despărţirea brunetei de Pepe, iar bărbatul cu 14 ani mai tânăr a stat lângă ea în fiecare moment, însă acum povestea lor de amor a ajuns la final, scrie cancan.ro.

Oana Zavoranu a postat pe internet un mesaj în care spune că nu ştie cum să se mai împartă şi dă de înţeles că relaţia scârţâie. „Uneori lucrurile se aglomerează şi nu ştii cum să te împarţi şi ce să faci… nu te salvează decât intuiţia antrenată bine anterior ca să nu mai dea „error” :)))… Şi feelingul tău interior:)))…să începeţi o săptămână cât mai bună şi să nu faceţi rabat de la dragoste şi ” răsfăţ”:)))…love ya’ all, baby, LYM, Oana„, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Tot pe reţeaua de socializare, Oana Zăvoranu spune despre despărţirea de Răzvan Dumitrescu că este o „minciună„.