Oana Zăvoranu i-a pus pe jar pe cei de la Rutieră. A pozat sexy, pe motorul Poliţiei FOTO

Oana Zăvoranu era aşteptată joi la Judecătoria Sectorului 3, însă nici gând ca aceasta să aibă de gând să meargă în faţa magistraţilor. În timp ce Pepe o aştepta la proces, ea se distra pe o motocicletă a poliţiei rutiere.

17 oct. 2013, 15:15

Oana Zăvoranu nu pare să fie foarte afectată de procesul pe care i l-a intentat Pepe, fostul său soţ, care o acuză că i-a distrus apartamentul şi i-a furat banii din seif. Ba mai mult, vedeta pare că se află într-o foarte bună dopoziţie.

Astfel, ea a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apare pe o motocicletă a poziţiei rutiere. Poza este însoţită de un mesaj în limba engleză: „Real power, baby” şi a fost făcută într-o benzinărie. Pe imagini se vede cum poliţistul de la rutieră o ajută pe vedetă să urce pe motocicletă şi să dea bine în poze.

Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei a declarat pentru România TV că se fac cercetări pentru a se afla în ce circumstanţe s-au făcut fotografiile, dacă au fost cu ocazia unei zile festive a Poliţiei sau au fost făcute într-una din zilele libere ale agentului de poliţie.

Citeşte şi Pepe, în război cu Oana Zăvoranu. Vezi motivul pentru care procesul lor a fost amânat