ŞOC în showbiz. Philipp Plein se iubeşte cu Loredana Chivu. Cum a început idila dintre cei doi FOTO

Loredana Chivu este una dintre cele mai mediatizate romance ale momentului. Blonda sexy care danseaza la concertele manelistilor celebri ai patriei a dat lovitura.

05 iul. 2018, 09:47

Se pare ca sexoasa fosta asistenta tv este noua iubita a designerului milionar Philipp Plein, cel care s-a despartit de curand de o alta romanca focoasa, modelul Andreea Sasu, scrie wowbiz.ro. Creatorul de moda al momentului s-a distrat recent alaturi de Loredana intr-un club exclusivist, iar la un moment dat s-a sarutat pasional cu diva mioritica, episodul fiind surprins pe filmari de mai multi „martori”.

Citeşte şi Loredana Chivu, IMAGINI HOT! A mai pozat sexy, dar acum a spart orice barieră! FOTO

Imaginile au facut deja deliciul presei si toata lumea se intreaba daca a fost doar o noapte de distractie sau cei doi chiar se afla la inceputul unei relatii.

Recent, o sursa a povestit ca excentricul creator de moda s-ar fi certat cu Loredana si ca ar fi „trimis-o” acasa, preferand compania unor rusoaice focoase.

Interesant este insa cum a inceput apropierea dintre romanca si milionarul neamt. O amica a fostei asistente tv ne-a spus ca discutiile lor pe retelele de socializare ar fi debutat in urma cu cateva saptamani.

„Loredana vorbeste cu Plein pe retelele de socializare si pe whatsapp de ceva vreme. Lui i-a placut mult cum arata, a spus ca e idealul lui de femeie, cu forme sexy. Dupa mai multe tatonari a chemat-o la el, pe Coasta de Azur. Ea pare deja indragostita lulea, spune ca are fluturi in stomac. Sper sa nu mai aiba o dezamagire in dragoste, ca a suferit destul”, a spus o sursa din preajma bombei sexy.