ŞOC în SHOWBIZ. Tuncay Ozturk a înşelat-o pe Andreea Marin cu „Paris Hilton” FOTO

Andreea Marin a anunţat că divorţează de turcul Tuncay Ozturk în urmă cu o săptămînă, însă a refuzat să ofere şi motivul pentru care a decis să se despartă de medicul care i-a fost soţ mai bine de trei ani.

03 nov. 2016, 14:55

La începutul mariajului, în 2014, la doar cîteva luni de cînd s-au căsătorit, Tuncay a călcat pe bec, scrie fanatik.ro. Acesta a plecat în Thailanda, acolo unde şi-a făcut de cap alături de o femeie foarte cunoscută în ţara ei, pe nume Patthamanan Styles.

Citeşte şi Părinţii lui Tuncay Ozturk intervin în divorţul fiului lor de Andreea Marin. Ce au aceştia de reproşat

Extravagantă şi provenită dintr-o familie foarte înstărită, Patthamanan Styles este un fel de Paris Hilton a Thailandei. Imaginile cu cei doi au făcut făcut furori atunci, iar acesta a fost primul semn pentru Andreea că s-a căsătorit cu persoana greşită. 

Citeşte şi Andreea Marin l-a dat afară din casă pe Tuncay. Medicul turc a părăsit locuinţa ca un hoţ FOTO

După ce l-a iertat de infidelitate, Tuncay a comis-o din nou. Surprins la braţul unei blonde, Andreea a clacat şi a zis stop. Deşi problemele apăruseră încă de la începutul mariajului, Andreea a hotărît atunci să-i mai dea o şansă soţului ei, însă ultima escapadă a acestuia a făcut-o să anunţe divorţul.