ŞOC în showbiz. Vedeta de la Insula iubirii a murit spânzurată în propria locuinţă. Decesul a fost anunţat la 14.36

Prezentatoarea britanică de televiziune Caroline Flack, găsită decedată sâmbătă în apartamentul său din Londra, a murit prin spânzurare, iar paramedicii nu au reuşit să o resusciteze, potrivit raportului medicului legist, informează miercuri Reuters.

19 feb. 2020, 12:18
ŞOC în showbiz. Vedeta de la Insula iubirii a murit spânzurată în propria locuinţă. Decesul a fost anunţat la 14.36

Sinuciderea la vârsta de 40 de ani a fostei prezentatoare a popularei emisiuni de tip reality-show „Love Island” a reaprins o dezbatere în Marea Britanie referitoare la maniera în care tabloidele publică ştiri despre vieţile celebrităţilor, precum şi despre internauţii care lansează comentarii maliţioase pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Şoc în showbiz. Prezentatoarea de la Insula Iubirii şi X Factor a murit la 40 de ani

Cu ocazia prezentării raportului, medicul legist Sandra Polson a declarat că o persoană neidentificată i-a oprit pe agenţii de poliţie şi i-a condus către o adresă rezidenţială din nord-estul Londrei sâmbătă, unde au găsit o femeie întinsă pe spate.

„Se pare că a fost găsită spânzurată”, a spus Polson, fără să numească sau să dezvăluie identitatea persoanei care a găsit trupul prezentatoarei.

Ambulanţa a sosit la faţa locului şi paramedicii au aplicat manevre de prim-ajutor, dar nu au reuşit să o resusciteze. Decesul a fost pronunţat sâmbătă, la 14:36 GMT.

În urma autopsiei, cauza decesului a fost spânzurarea. Medicul legist a amânat prezentarea celorlalte concluzii ale anchetei până în data de 5 august.

În urma sinuciderii Carolinei Flack, s-a pus în discuţie felul în care tabloidele publică ştiri despre viaţa celebrităţilor


loading...