Şoc în televiziune. Vedeta şi-a anunţat demisia din cauza salariului şi intră pe piaţa imobiliarelor

Una dintre vedetele Kanal D, Antonia Ștefănescu, a decis să se despartă, definitiv, de postul turcesc. Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu s-a apucat de afaceri imobiliare

23 ian. 2024, 23:01
Şoc în televiziune. Vedeta şi-a anunţat demisia din cauza salariului şi intră pe piaţa imobiliarelor

Antonia Ștefănescu, una dintre vedetele Kanal D, a decis să se despartă, definitiv, de stația tv. Ea a explicat, pentru FANATIK, motivele pentru care a plecat din lumea televiziunii.

Desigur, după demisia de la Kanal D, nu a stat niciun moment ”pe bară”. Ea și-a găsit un alt domeniu în care să activeze, cel al imobiliarelor. Iar ajutorul cel mai mare pe care îl are acum, odată cu schimbarea programului, este chiar de la Andrei Ștefănescu, fostul ei soț.

Cristina Şişcanu a făcut anunţul pe Facebook: „Cum se plătește? Pe oră, pe zi?”
„Mi-am schimbat locul de muncă, după ce am fost cam un an și jumătate la Kanal D. Acum sunt la o firmă dezvoltatoare. S-a încheiat cu televiziunea. În termenii actuali sunt asistent manager la o firmă care se ocupă cu dezvoltare imobiliară. Singură, tot singură (n.r. râde). Este cu liniștea pe aici prin viața mea, deși aș vrea să fie mai agitație (n.r. râde). Dar nu-mi stă capul!  S-a nimerit pur și simplu jobul acesta printr-o vecină care a plecat din țară! Eu inițial voiam ceva part time pe lângă ce faceam la Kanal, ca să mai fac un ban. Dar am venit la interviu și am rămas. Am zis să fac schimbarea că nu mi-a ieșit în cale degeaba. Sunt la program acum ce-i drept, cu toate astea, e mai bine din toate punctele de vedere”, a spus Antonia Ştefănescu pentru fanatik.ro

”Mai bine să nu fug de schimbare”
Principalul motiv pentru care ai renunțat la contractul cu Kanal D au fost banii?, a fost întrebată vedeta. „Da, dar și faptul că eu funcționez cu mersul tot înainte, și când s-a ivit așa neașteptat, de nicăieri, am zis că e clar pentru mine și mai bine să nu fug de schimbare. Sunt încântată de alegerea făcută”.

Simona Gherghe a ajuns la Antena 1, după ce a fost refuzată de ProTV, pe când avea 21 de ani: „Și așa a fost botezul meu. Se pare că le-a plăcut de mine”
Despre viaţa amoroasă, nimic special! „Nu se întâmplă lucruri pentru că, se pare că trebuie să accept invitații la cină, ieșiri cu bărbați, ieșiri în oraș cu fetele! Iar eu nu apuc să mai fac și asta. Mă refer la ieșiri în club etc. Sincer, pentru prima parte recunosc că nu-s interesată, deoarece nu e nimeni convingător ca și conținut, deci insuficient ca să-mi reorganizez prioritățile. Mă ajută foarte mult Andrei acum de când mi-am schimbat locul de muncă, asta pentru că nu mai am atât de mult timp liber ca înainte. În timpul săptămânii nu reușesc să ajung eu mereu să-l iau de la școală și merge el. Ne susținem! Facem puștiul fericit!”, a mai spus Antonia.