Cristina Şişcanu a făcut anunţul pe Facebook: „Cum se plătește? Pe oră, pe zi?”

Cristina Șișcanu a făcut un anunț important în mediul online, și anume că își caută o nouă menajeră. Prezentatoarea este prea ocupată pentru a putea face față treburilor casnice de una singură.

23 ian. 2024, 22:16
Cristina Şişcanu a făcut anunţul pe Facebook: „Cum se plătește? Pe oră, pe zi?”
Cristina Șișcanu, clipe de coșmar în vacanță

Cristina Șișcanu se împarte între viața de familie și proiectele profesionale, care s-au înmulţit. Din acest motiv, vedeta nu se poate ocupa singură de îngrijirea locuinței sale, așa că are nevoie de ajutor. Recent, Cristina Șișcanu s-a certat cu menajera sa, pe care a acuzat-o că i-a stricat un costum. În cele din urmă, femeia și-a dat demisia.

În afară de emisiunea pe care o moderează la Metropola TV, vedeta are și alte proiecte, așa că acum caută o altă menajeră. Cristina Șișcanu a anunțat, pe rețelele sociale, care sunt cerințele ei pentru cea care va obține postul. În primul rând, experiența este foarte importantă.

“Bună, fetelor! Vreau să vă spun că îmi caut o doamnă care să mă ajute cu toate treburile casei și evident să fie pricepută în așa ceva și să aibă experiență în zona aceasta. O să enumăr foarte repede câteva condiții, ce am eu nevoie în mare, în rest voi discuta cu persoana în privat toate celelalte detalii.

Cristina Şişcanu, incident şocant! Motivul uluitor pentru care menajera vedetei a demisionat. Scandal imens: „A început să ţipe la mine!” VIDEO
În primul rând am nevoie de o doamnă care să vină zilnic de luni până vineri, de pe la ora 9.00 până la ora 17.00 și să țină casa cum se spune.

În viața mea profesională mai apar încă două proiecte pe lângă toate celelalte pe care le am și nu am cum singură să gestionez toate treburile casnice”, a transmis Cristina Șișcanu pe Facebook.

Ce își dorește Cristina Șișcanu de la viitoarea menajeră

Cristina Șișcanu a mai spus că vrea ca viitoarea menajeră să fie cât mai implicată. Prezentatoarea a ținut să precizeze că munca acesteia va fi răsplătită pe măsură.

“Vreau o doamnă căreia să îi pese de tot ce face, să se integreze în familia noastră, să ne cunoască foarte bine casa și cum merg lucrurile la noi în familie. Atât pot să spun că copiii noștri sunt destul de ordonați și cuminți.

Pentru mine contează foarte mult să văd că îi pasă și că se implică și că face lucrurile nu doar așa automat, ci că le-ar face pentru ea iar atunci o să fie răsplătită înzecit”, a mai spus vedeta.

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, clipe de coșmar în vacanță. Vedeta și-a revenit cu greu: „Sunt cu stomacul strâns, pielea îmi este de găină” 

Mai târziu, Cristina Șișcanu a revenit cu un alt mesaj, în care a spus că nu ar avea nevoie zilnic de menajeră. În schimb, ar fi de ajuns să vină de trei ori pe săptămână. Vedeta a cerut sfatul fanilor cu privire la modul în care îi va plăti salariul.

“Voiam să vă întreb și pe voi care sunt prețurile. Cum se plătește? Pe oră, pe zi? Cum e mai convenabil ca să fie mulțumite ambele părți”, a vrut să știe prezentatoarea TV.