ŞOC! Inna si Victor Ponta, schimb de replici pe Facebook! Inna ii ureaza succes lui Ponta!

Inna și Victor Ponta au purtat joi o scurtă discuție pe Facebook, ambii comentând la postarea de "la mulți ani" transmisă de premier cu ocazia zilei de naștere a artistei. Inna i-a transmis prim-ministrului mulțumiri și sănătate.

RomaniaTV.net
16 oct. 2014, 16:02

„Domnule premier Ponta, nu mă așteptam! Vă mulțumesc asemenea și vă doresc sănătate!”, a scris Inna pe pagina de Facebook a prim-ministrului, ca răspuns la mesajul de „la mulți ani și mult succes” transmis de șeful Guvernului.

Mesajul „multumesc asemenea”, corelat cu mesajul premierului (succes!) echivaleaza cu un semnal de sustinere pentru campania electorala pentru candidatul la presedintie Victor Ponta”

La rândul său, Ponta i-a mulțumit artistei pentru urare și i-a transmis că Andrei și Irina, cei doi copii ai săi, sunt „mari fani”.

Prim-ministrul a felicitat-o astăzi pe Inna cu ocazia zilei de naștere. Artista, cu milioane de fani în toată lumea, a împlinit joi 28 de ani. „La mulți ani, Inna! Mult succes în continuare”, a scris Victor Ponta pe pagina sa oficială de Facebook.

Urarea a atras foarte multe comentarii pozitive și like-uri din partea prietenilor prim-ministrului de pe rețeaua de socializare.

Chiar și Fortza ZU s-a implicat în discuție, urându-i „la mulți ani” artistei. Drept replică, Echipa VP i-a felicitat pe reprezentanții ZU pentru tortul pe care i l-au făcut cadou Innei de ziua ei, făcând și un schimb de like-uri la comentarii.


loading...
Partenerii noștri