Şoc la Dinamo! Pablo Cortacero a fost confirmat pozitiv cu Covid-19

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 în urmă cu câteva zile.

04 nov. 2020, 10:51
Şoc la Dinamo! Pablo Cortacero a fost confirmat pozitiv cu Covid-19

Pablo Cortacero are simptome specifice și se află la spital de câteva zile, urmând tratamentul. Acționarul majoritar al lui Dinamo a fost confirmat pozitiv la testarea efectuată în Spania pentru diagnosticarea Covid-19, a anunțat directorul general al clubului, Alex Couto Lago.

Detalii şocante despre starea lui Dani Coman, după ce a contractat covid-19. „Îi curgeau ochii, dar nu simţea nimic!”

„Am discutat aseară cu Pablo, era în spital. A avut simptome specifice, probleme cu respirația, dar se simte mai bine după câteva zile de spitalizare. Sperăm să iasă din spital în cel mai scurt timp, să fie trimis acasă sub tratatament specific. Pablo face un apel la unitate în aceste momente complicate pentru fiecare dintre noi. Nu este simplu de rezolvat toate problemele în această pandemie. Tuturor prietenilor mei le transmit că sunt în fiecare zi la birou pentru a găsi cele mai bune soluții de organizare în cadrul clubului”, a declarat Alex Couto Lago pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Următorul meci al lui Dinamo este programat duminică, 8 noiembrie (ora 21:00), în deplasare, cu Viitorul Constanța, în etapa a 10-a din Liga 1.