Detalii şocante despre starea lui Dani Coman, după ce a contractat covid-19. „Îi curgeau ochii, dar nu simţea nimic!”

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la Astra Giurgiu, a dat detalii despre starea președintelui executiv al clubului, Dani Coman, care s-a infectat cu noul coronavirus.

RomaniaTV.net
04 nov. 2020, 10:15
Detalii şocante despre starea lui Dani Coman, după ce a contractat covid-19. „Îi curgeau ochii, dar nu simţea nimic!”

Bogdan Mara susține că Dani Coman se simte bine, deși nu mai gust și miros.

„Dani Coman se simte mai bine, deși aseară îmi spunea că nu mai are gust și miros deloc. Mi-a spus că a mâncat un cașcaval pane și ceapă si că îi curgeau ochii, dar nu simțea nimic”, a declarat Bogdan Mara la ProSport Live.

Pe lângă Dani Coman, mai mulți jucători ai formației giurgiuvene au contractat cumplitul virus.

Scandal în Liga 1. Astra mai are 4 infectaţi din 16, la retestare! Testele pozitive, făcute la clinica lui Gigi Becali

Altfel, Bogdan Mara a afirmat că e o chestiune de ore până când Edi Iordănescu va semna un contract cu formația aflată acum pe ultimul loc în Liga 1. Echipa a fost condusă până acum, după demiterea lui Bogdan Andone, de Alexandru Radu, fost colaborator al lui Edi Iordănescu.

Dinamo – Astra nu se mai joacă! Alertă în Liga 1: 27 de cazuri de COVID-19 la clubul din Giurgiu

„Suntem aproape să semnăm cu Edi Iordănescu. V-am spus de mai mult timp ca se va alătura lotului nostru în cel mai scurt timp. El a avut anumite probleme personale pe care ne-am înțeles să le rezolve și abia apoi să vină. Sperăm ca în următoarele zile să se alăture echipei. E posibil să fie pe bancă la meciul restant cu Dinamo. Noi speram ca de vineri sa fie”, a spus Bogdan Mara.