Şoc la FERMA! O super vedetă a fost depistată cu COVID. Anunţ oficial făcut de Pro TV

George Burcea a fost confirmat vineri cu noul coronavirus, în urma efectuării unui test rapid. Actorul a mers la spital pentru a efectua un nou test prin metoda RT - PCR, iar apoi s-a izolat în casă. Conform Pro TV, starea lui de sănătate este una bună.

16 oct. 2020, 12:28
Şoc la FERMA! O super vedetă a fost depistată cu COVID. Anunţ oficial făcut de Pro TV

George Burcea a efectuat și cel de-al doilea test, așteptând în izolare rezultatul. Actorul și-a anunțat atât familia, cât și prietenii cu care a intrat în contact în ultimele zile. Starea sa de sănătate este una bună, acesta având simptome uşoare, cum ar fi o durere de cap, în urmă cu câteva zile.

„Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid”, a spus George Burcea.

George Burcea a dezvăluit ADEVĂRATUL MOTIV al divorţului de Andreea Bălan. A recunoscut tot în faţa noii iubite, Viviana Sposub

George Burcea şi Viviana Sposub au plecat împreună la mare imediat după ce au fost eliminaţi de la ferma. Pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce a fost surprins în gara din Constanța alături de Viviana Sposub, George Burcea a confirmat vacanța de pe litoral în compania acesteia.

„Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul Fermei: eu mai am niște chestii de rezovat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!”, a spus George Burcea.