Şoc pe piaţa media din România: emisiunea lui Radu Banciu, scoasă din grilă de Prima Sport! „Sunt stăpân pe canapeaua şi masa mea!”

Radu Banciu a anunțat că una dintre emisiunile pe care o prezenta la Prima Sport nu va mai fi difuzată. Conform anunțului făcut de cunoscutul jurnalist, emisiunea "Notele lui Banciu" are șanse foarte mari să nu mai revină niciodată la TV.

14 sept. 2023, 22:38
Şoc pe piaţa media din România: emisiunea lui Radu Banciu, scoasă din grilă de Prima Sport! „Sunt stăpân pe canapeaua şi masa mea!”
Şoc pe piaţa media din România: emisiunea lui Radu Banciu, scoasă din grilă de Prima Sport! "Sunt stăpân pe canapeaua şi masa mea!"

Şoc pe piaţa media din România: emisiunea lui Radu Banciu, scoasă din grilă de Prima Sport! Jurnalistul a ținut să sublinieze faptul că nu este vorba despre o decizie a conducerii, iar hotărârea îi aparține în totalitate.

Citeşte şi: George Simion, despre scandalul provocat de galeria pe care a fondat-o. „Îi felicit pentru Basarabia este România!”

„Să știți că această veste a prins contur. Este posibil, că tot a început școala, ca Notele să nu mai revină niciodată. Din incompatibilitate, această emisiune nu este o problemă… venită de sus. Nici o problemă de efectiv sau resurse tehnice. Pur și simplu a încolțit aici între noi această idee. Da, sigur, viitorul Anitei (n.r. – coprezentatoarea Anita van Belzen) este asigurat pe TikTok, ne-am gândit la Anita când a încolțit această idee. Decizia îmi aparține, sunt stăpân pe canapeaua și masa mea”, a spus Radu Banciu în cadrul celeilalte emisiuni de la Prima Sport, Fotbal All Inclusive.

Radu Banciu, la un pas să fie bătut de Cătălin Oprişan

Radu Banciu și-a atras multe antipatii și în redacțiile de presă prin care a trecut. Cunoscutul realizator de la Prima a intrat în colimatorul lui Cătălin Oprișan, pe vremea când cei doi erau colegi la Gazeta Sporturilor. „Cu Banciu am fost colegi, este singurul om căruia i-am pus mâna în gât. Niciodată în viața mea nu m-am certat cu cineva, nu știu să mă bat. M-au trimis acasă de la Gazetă. Nu e ceva de care sunt mândru. I-am pus mâna în gât și i-am zis, „Să moară mama, te omor aici!”. Au sărit să mă despartă! Eram în 2000. M-am ridicat și i-am pus mâna în gât. Redactorul șef mi-a zis să mă duc acasă o săptămână, la 11 eram acasă, nu știa mama ce e cu mine”, a dezvăluit Cătălin Oprișan.

Citeşte şi: Răzvan Burleanu s-a decis: cine va fi viitorul antrenor al naţionalei României. Ce se întâmplă cu Edi Iordănescu