ŞOC pe PIAŢA MEDIA. Telekom Sport nu va mai transmite LIGA 1 la LIBER. Anunţ OFICIAL

Telekom a trimis un e-mail abonaților la serviciile prin cablu prin care le-a transmis faptul că pachetul care conține  Liga 1 nu va mai fi disponibil în pachetul de bază.

30 aug. 2019, 06:01
ŞOC pe PIAŢA MEDIA. Telekom Sport nu va mai transmite LIGA 1 la LIBER. Anunţ OFICIAL

Telekom nu a făcut clarificări suplimentare dacă vor cere un alt tarif pentru pachetul de Liga 1 sau nu vor mai transmite deloc competiția internă. Clienții au posibilitatea de a denunța unilateral contractul cu furnizorul de cablu în termen de 30 de zile.

„Pentru a continua să oferim produse și servicii cât mai simple și de calitate, precum și pentru a asigura viabilitatea economică a ofertelor din portofoliul nostru, vom modifica numărul de tarife și oferte.

Așadar, te informăm că începând cu 10 octombrie 2019, Pachetul Suplimentar EXTRA LIGA 1 nu va mai fi furnizat în pachetul tău de servicii PACHET***.

Dacă nu ești de acord cu modificările de mai sus ai dreptul de a denunța unilateral contractul în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunor despăgubiri.

Denunțarea unilaterală a contractului se poate face prin notificare scrisă, transmisă către Telekom Romania Communications S.A. la sediul din București, Piața Presei Libere nr. 3-5, Clădirea City Gate, Turnul de Nord, Etajele 7-18, sector 1, cod poștal 013702 sau la Drumul Taberei, nr. 41-43, etaj 3, sector 6, cod poștal 06136, conform prevederilor contractului.

În măsura în care nu sunt modificate expres sau implicit conform celor de mai sus din prezenta notificare, restul prevederilor contractului nu se modifică. Îți mulțumim că ai ales Telekom și te asigurăm că prioritatea noastră este de a-ți oferi servicii de cea mai bună calitate”, se arată în mesajul trimis de Telekom.