Şoc pentru o familie din Iaşi! Și-a găsit copilul spânzurat din cauza unui mesaj. Miracolul care s-a întâmplat la scurt timp

O familie a avut parte de momente cumplite după ce a primit un mesaj sinistru prin care prietenii fiului lor au anunţat că tânărul vrea să se sinucidă.

09 feb. 2021, 09:11
Şoc pentru o familie din Iaşi! Și-a găsit copilul spânzurat din cauza unui mesaj. Miracolul care s-a întâmplat la scurt timp

Şoc pentru o familie din Iaşi după ce şi-a găsit copilul spânzurat. Bărbatul de 21 a reuşit să se spânzure, însă din fericire familia l-a resuscitat rapid şi în prezent se află sub observaţia medicilor.

Şoc pentru o familie din Iaşi după ce şi-a găsit copilul spânzurat. Ce s-a petrecut la scurt timp

Familia locuieşte în localitatea Dancu, Județul Iași. Aceasta a avut parte de cel mai mare şoc, luni seara, după ce a fost alertată de un mesaj pe care tânărul l-ar fi lăsat unui grup de prieteni, online.  Bărbatul de 21 a reuşit să se spânzure însă din fericire familia l-a fost resuscitat rapid şi în prezent se află sub observaţia medicilor.

Potrivit cadrelelor medicale, tânărul a fost găsit de familie la 15 minute după ce s-a spănzurat. Aceasta a început imediat manevrele de resuscitare cu sprijinul unui echipaj de poliție care a ajuns la fața locului înaintea ambulanței.

„După sosirea echipajului de Terapie Intensivă Mobilă s-a reluat circulația spontană după alte cinci minute de resuscitare.

La computerul tomograf au apărut semne ale unui edem cerebral, fără fractură de coloană cervicală. A fost tratat în Unitate de Primiri Urgențe și apoi transferat la Spitalul de Neurochirurgie”, a declarat medicul șef UPU SMURD Iași, potrivit libertatea.ro.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași au precizat că se cercetează motivele care l-au făcut pe tânăr să recurgă la un asemenea gest de gest.

Bărbat din Bârlad, sinucis în direct pe Facebook. Ce au făcut martorii care vedeau live imaginile șocante

Un incident similiat a avut loc în Bârlad. Înainte de a-și pune capăt zilelor, bărbatul ar fi pornit o transmisie live pe Facebook. Imaginile cu un puternic impact emoțional au putut fi văzute de mai multe persoane, care au crezut că sinucigașul nu-și va duce gestul până la capăt.

Jurnaliștii vasluieni susțin că dețin înregistrarea șocantă, dar imaginile nu pot fi difuzate public. Potrivit sursei citate, soția acestuia ar fi fugit în Italia și l-ar fi lăsat cu doi copii, dintre care unul de 3 ani cu probleme grave de sănătate.

Citeşte şi: Gest extrem în Iaşi. Un tânăr s-a spânzurat la locul de muncă şi a transmis totul live pe Facebook. Motivul este extrem de emoţionant