Gest extrem în Iaşi. Un tânăr s-a spânzurat la locul de muncă şi a transmis totul live pe Facebook. Motivul este extrem de emoţionant

Situaţie cumplită în Iaşi. Un bărbat a decis să îţi pună capăt zilelor şi s-a spânzurat la stâna unde muncea. Mai mult decât atât, teribilul gest a fost transmis pe contul de Facebook.

02 feb. 2021, 18:28
Gest extrem în Iaşi. Un tânăr s-a spânzurat la locul de muncă şi a transmis totul live pe Facebook. Motivul este extrem de emoţionant

Gest extrem în Iaşi. Prietenii săi virtuail s-au speriat de imaginile pe care le-au privit, iar apropiaţii bărbatului l-au sunat rapid pe proprietarul stânei la care lucra acesta, însă tot demersul a fost în van, pentru că nu s-a mai putut face nimic.

Gest extrem în Iaşi. Un bărbat s-a spânzurat şi a transmis totul live pe Facebook

Un ieşean în vârstă de 33 de ani şi-a pus capăt zilelor în direct pe Facebook. Bărbatul s-a spânzurat joi, 28 ianuarie, în comuna ieşeană Ion Neculce, la stâna la care lucra. Toată scena a fost privită de prietenii acestuia de pe Facebook. Speriaţi şi alarmaţi, oamenii l-au contact pe proprietarul stânei la care lucra bărbatul. Acesta a încercat să-l salveze, dar a fost prea târziu.

Potrivit Ziarului de Iaşi, bărbatul avea o fetiţă în vârstă de şase ani ce a fost abandonată de mama sa la Protecţia Copilului Iaşi în 2017. La proces, bărbatul a fost de acord să-şi dea fiica spre adopţie, însă, la scurt timp acesta a început să se simtă vinovat pentru ceea ce a făcut şi a decis să se sinucidă în direct pe Facebook.

Mama fetei se află în Marea Britanie şi a fost contactată pentru a putea începe procesul de adopţie al copilului.

De altfel, un bărbat  de 19 ani fiind găsit spânzurat în podul unei anexe gospodărești. Cel care a făcut groaznica descoperire a fost chiar tatăl băiatului de 19 ani. Acesta a sunat la 112 luni după-amiază, în jur de ora 16.20. Un echipaj medical, care a constatat decesul tânărului prin ,,asfixiere mecanică”. Din păcate, pentru băiatul de 19 ani nu se mai putea face nimic.

Din ce se vorbește la Corocăiești, tânărul era foarte supărat pentru că nu reușise să ia permisul de conducere după mai multe încercări. Alte motive de supărare nu ar fi avut, însă nimeni nu poate ști cu exactitate ce a fost în sufletul său.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citeşte şi: Aflat pe patul de spital, un bărbat din Iași, infectat cu coronavirus, și-a pus capăt zilelor. Personalul medical l-a găsit spânzurat cu un cearșaf