ŞOC. Prinţul William s-a certat cu Kate Middleton. Aceasta s-a mutat la părinţii săi

Kate Middleton şi Prinţul William au fost în al nouălea cer, după ce au aflat că ducesa este însărcinată din nou, cu gemeni. Însă, zilele de miere s-au terminat imediat cum au început greţurile şi hormonii să îi dea bătăi de cap Prinţesei. Cuplul princiar nu se mai înţelege de nici o culoare, aşa că nepoata Reginei a decis să părăsească reşedinţa conjugală.

08 oct. 2014, 09:23
ŞOC. Prinţul William s-a certat cu Kate Middleton. Aceasta s-a mutat la părinţii săi

Sarcina îi dă mari bătăi de cap ducesei de Cambridge şi îi tulbură liniştea căminului, scrie libertatea.ro. Kate se confruntă în continuare cu greţuri matinale, chiar dacă mai are puţin şi intră în cel de-al doilea trimestru de sarcină, iar din cauza hormonilor îi găseşte nod în papură pentru orice Prinţului William.

Citeşte şi Eşti în cautarea unui job? Familia regală britanică angajează femeie de serviciu

Motiv pentru care cei doi se ceartă non stop şi au ajuns să nu se mai înţeleagă deloc. Mai mult, grija prea mare a familiei regale pentru sarcina lui Kate reprezintă un stres în plus. Conform unor surse de la palat, ducesa de Cambridge se simte asaltată de servitori şi de doctori, care se interesează în permanenţă de starea ei şi fac tot posibilul să nu-i lipsească nimic.

Citeşte şi BOMBĂ despre sarcina lui Kate Middleton. Vestea care a ISTERIZAT Marea Britanie

Astfel, Kate a luat decizia de a părăsi pentru o vreme casa în care locuieşte cu soţul ei şi s-a mutat la părinţii ei, în Buckleberry.