Tragedie într-o pensiune din Roman! O femeie din Iași a fost găsită fără suflare, în camera unde era cazată

Tragedie în municipiul Roman! Trupul neînsuflețit al unei femei de 48 de ani, din judeţul Iaşi, a fost găsit chiar în camera pensiunii unde aceasta era cazată. Din primele informații, se pare că femeia s-ar fi sinucis.

18 ian. 2023, 18:23
Tragedie într-o pensiune din Roman! O femeie din Iași a fost găsită fără suflare, în camera unde era cazată

O femeie în vârstă de 48 de ani din județul Iași a fost găsită, ieri, fără suflare în camera unei pensiuni din Roman.

Citiți și: Dublă crimă în Bran. Un pompier și soția lui au fost găsiți morți în casă. Aveau capetele zdrobite

Cercetările de la fața locului arată că femeia s-ar fi sinucis, însă această ipoteză va fi stabilită în urma necropsiei.

Femeia a fost găsită decedată în camera în care era cazată, fiind găsite totdată, și mai multe ambalaje de la medicamente pe care se presupune le-ar fi înghițit, potrivit tvneamt.ro

„La data de 17 ianuarie a.c, în jurul orei 13:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către administratorul unei locații de cazare, din municipiul Roman, cu privire la faptul că, o persoană este decedată, în incinta camerei unde se afla cazată.

Polițiștii au identificat persoana în cauză, o femeie de 48 de ani, din județul Iași, în camera acesteia fiind găsite mai multe ambalaje de medicamente. În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, persoana în cauză s-ar fi cazat, în unitatea din municipiul Roman, la data de 16 ianuarie a.c.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a anunțat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ  Neamt.

O altă tragedie a avut loc în municipiul Roman, la începutului acestui an, atunci când o femeie și-a găsit soțul decedat în subsolul blocului unde locuiau.

Citiți și: Noi detalii șocante despre crima din Bran. Bărbatul care i-a ucis pe Nicu și Alexandra ar fi avut un complice. Detalii de ultimă oră