Șoc total pentru o familie când și-a văzut băiatul abia născut! „Oamenii spun că arată ca un bărbat matur”

Pelicula “The Curious Case of Benjamin Button” pare să aibă un corespondent în viața reală. O familie din Marea Britanie a avut un șoc în momentul în care și-au văzut băiatul abia născut.

22 feb. 2022, 09:20
Șoc total pentru o familie când și-a văzut băiatul abia născut! „Oamenii spun că arată ca un bărbat matur”

O familie din Marea Britanie a avut un șoc când și-a văzut băiatul abia născut. La doar patru luni, bebelușul are niște dimensiuni ieșit e din tipare.

Părinții nu s-au sfiit și și-au prezentat fiul pe internet. Video-ul cu bebelușul gigant a fost vizionat de peste un milion de persoane, potrivit TheSun.co.uk.

CITEȘTE ȘI: Copiii români născuţi în Marea Britanie, locul 2 în topul bebeluşilor cu părinţi străini. Suntem depăşiţi doar de Pakistan

Clipul cu bebelușul de dimensiuni gigantice a devenit viral, iar cei doi părinți au fost asaltați cu sute de mesaje în care internauții le-au spus că micuțul arată cu un bărbat matur.

CITEȘTE ȘI: Un cuplu de români a fost arestat în Danemarca, după ce bebelușul lor a fost internat cu hemoragie craniană UPDATE

„Oamenii spun că arată ca un bărbat matur”, a mărturisit tatăl bebelușului.

Mai mult decât atât, mama băiețelului a explicat faptul că ea și partenerul său de viață sunt de talie medie și nu își explică cum bebelușul de doar patru luni a ajuns la o asemenea “performanță” și pune totul în seama unei minuni.