Şocant. A tras de urechi un copil şi a fost omorât de fratele acestuia

O crimă stupidă a avut loc duminică după-amiază în localitatea Hălchiu, din judeţul Braşov. Victima, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost lovită mortal din cauză că a tras de urechi un copil în vârstă de 6 ani.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 17:24
Şocant. A tras de urechi un copil şi a fost omorât de fratele acestuia

Un bărbat de 44 de ani din localitatea braşoveană Hălchiu a murit, duminică, după ce a fost lovit în cap de un tânăr de 20 de ani, supărat că victima îl trăsese de urechi pe fratele lui, în vârstă de şase ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi, incidentul s-a petrecut, duminică, în jurul orei 15.00, în faţa unui bloc din Hălchiu.

Bărbatul de 44 de ani a tras de urechi un copil de şase ani care se juca şi făcea gălăgie în faţa blocului. Astfel, fratele mai mare al copilului, în vârstă de 20 de ani, furios că bărbatul l-a agresat pe copil s-a dus la acesta şi l-a lovit în cap. În urma loviturii, bărbatul s-a dezechilibrat şi şi-a pierdut cunoştinţa.

Un echipaj SMURD a ajuns la locul incidentului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. „Poliţiştii de la investigaţii criminale, sub coordonarea unui procuror, au demarat o anchetă, iar tânărul a fost reţinut şi dus la audieri pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Suspectul va fi cercetat pentru loviri cauzatoare de moarte„, a spus Naghi.