ŞOCANT. ANDRA a apelat la MAGIE pentru ca Măruţă să n-o părăsească

Andra si Catalin Maruta au plecat intr-o vacanta de vis la Paris, fara fiul lor, David. Mai au cateva zile pana se vor intoarce in tara si au bifat o destinatie pe care indragostitii care viziteaza capitala Frantei nu au voie sa o rateze.

24 aug. 2014, 12:28
ŞOCANT. ANDRA a apelat la MAGIE pentru ca Măruţă să n-o părăsească

De ziua ei, cantareata a fost impreuna cu sotul ei intr-un loc minunat: Podul Artelor, devenit cunoscut dupa ce mii de indragostiti au legat cate un lacat care simbolizeaza ca iubirea lor va fi eterna, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Andra Măruţă, anunţ bomba: „Sper să ne întoarcem trei de la Paris”

Andra si Catalin Măruţă au pus si ei un lacat pe faimosul pod. Aceasta traditie a inceput, culmea, exact in anul in care cei doi si-au unit destinele. „Ieri de ziua mea, am fost intr-un loc unde visam sa ajung alaturi de sotul meu – Podul Artelor din Paris, locul in care toti indragostitii agata de balustradele sale cate un lacat pentru a ramane toata viata impreuna. Acelasi lucru l-am facut si noi! Interesant mi s-a parut ca totul a inceput in urma cu sase ani, exact anul cand ne-am casatorit, pana in 2008 balustradele podului fiind curate, fara nicio urma de lacat.

Citeşte şi Cătălin Măruţă, ANUNŢ pe Facebook de ziua Andrei. „Fericirea îmi este garantată. Andra mi-a spus că…”

Tot ce pot sa spun este ca: fiecare om este iubirea vietii cuiva, iar tu Catalin, esti iubirea vietii mele. Te iubesc si la multi ani pentru cei 6 ani de casatorie !”, a scris Andra pe contul ei de Facebook.