ŞOCANT: Adolescenţi arestaţi, suspectaţi de asasinarea unor membri de familie

Doi adolescenţi din statul Oklahoma au fost arestaţi de poliţia americană, asupra lor existând suspiciuni că ar fi omorât nu mai puţin de cinci membri din familie.

23 iul. 2015, 16:21
ŞOCANT: Adolescenţi arestaţi, suspectaţi de asasinarea unor membri de familie

Presa americană relatează joi despre o crimă îngrozitoare, când cinci membri ai aceleiaşi familii au fost ucişi, iar în rândul suspecţilor principali se regăsesc doi adolescenţi, tot membri ai familiei, unul de 16 ani, iar celălalt, de 18. 

Ei au fost deja arestaţi de către autorităţile statului Oklahoma, potrivit nbcnews.com. După crimă, cei doi adolescenţi s-au asuns, dar au fost găsiţi la scurt timp după producerea crimei multiple, de către poliţiştii din statul Oklahoma, ajutaţi de câini detectivi. Fugarii au fost găsiţiţi în apropiere de casa crimei. 

Potrivit autoităţilor americane, cele cinci persoane fuseseră înjunghiate mortal. Un singur membru al aceleliaşi familie a reuşit să scape nevătămat.

Nu se cunoaşte deocamdată care a fost motivul crimei multiple, iar localnicii sunt consternaţi, deoarece comunitatea lor de maximum 100.000 de persoane este foarte liniştită, iar incidente de acest fel se produc foarte rar.