ŞOCANT: Bebeluş drogat cu cocaină

Caz şocant în Atlanta, Statele Unite. Un bebeluş de 13 luni a ajuns în stare gravă la spital după ce a mâncat cristale de cocaină.

RomaniaTV.net
24 iul. 2012, 13:40
ŞOCANT: Bebeluş drogat cu cocaină

Conform poliţiei, cocaina aparţine bunicii copilului şi fusese lăsată aruncată pe o masă. Bebeluşul este acum în îngrijirea medicilor, iar poliţia a emis mandat de arestare pentru bunică şi iubitul acesteia.

Poliţia a fost alertată după ce un bebeluş de 13 luni a fost adus la spital în stare gravă. Copilul înghiţise mai multe cristale de cocaină.

„Am primit un telefon de la spitalul Piedmont Newman în care ne anunţau că tratează un copil de 13 luni ce fusese expus la droguri şi care probabil a ingerat o cantitate necunoscută de cristale de cocaină. Ceea ce ştim de la martori este că drogurile erau lăsate pe o masă. Cazul i-a şocat pe vecini”, a declarat Lee Gragg, ofiţer de poliţie.

„Eu am 5 nepoţi şi mă doare inima când aud aşa ceva. Tot ce îmi doresc este ca micuţul să se facă bine”, a spus la rândul ei o vecină, Janice Simpson.

Poliţia îi caută acum pe bunica copilului, în vârstă de 34 de ani, şi pe iubitul ei de numai 22 de ani. Mama bebeluşului, o tânără de 17 ani, nu a fost încă pusă sub acuzare, deşi se afla în casa atunci când copilul a mâncat drogurile.