ŞOCANT: Cameramanul din Buzău, omorât de un traficant de droguri italian

Un infractor italian este vinovat de moartea cameramanului din Buzău, potrivit România TV. Bărbatul care se afla la volanul maşinii este traficant de droguri şi a stat mai bine de trei ani după gratii, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea stupefiante. Cameramanul filma un accident, când a fost lovit de maşina scăpată de sub control a italianului.

08 mart. 2014, 06:39

Cetăţeanul italian nu este la prima abatere de la legea penală. În anul 2008 a fost arestat când încerca să vândă unui agent sub acoperire două kilograme de haşiş, ascunse în cutii de vin, contra sumei de 12.000 de euro. Ulterior, el a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pedeapsă din care a ispăşit doar trei ani.

VEZI ŞI: Un cameraman este împuşcat în timp ce filmează

Autorităţile au luat decizia de a-l expulza din România, însă după ce această măsură a fost ridicată, cetăţeanul italian s-a reîntors în ţara noastră, în Focşani, unde a dezvoltat o afacere cu detergenţi.

La începutul lunii martie, infractorul italian a recidivat. În timp ce se afla la volanul maşinii sale, acesta a accidentat mortal un cameraman în Buzău şi va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

CITEŞTE ŞI: Un ŞOFER NERVOS, implicat într-un accident, a vrut să lovească cu maşina un cameraman